Forest Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Padła mi żarówka w jednym z halogenów. Zamierzam kupic nowe więc pytanie - możecie polecic coś dobrego co daje mocne światło? O ile się orientuję żarówki H7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 jak H7 to cool blue z philipsa były by dobre. zwłaszcza że do halogenów dają fajne delikatnie niebieskie światło. w sumie to bardziej błękitne. ja takie wmontowałem z matizie rodziców :lol: do jazdy dziennej i robią delikatne wrażenie xenona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Możesz wrzucic jakieś foto zapalonych świateł? Jak to się sprawdza w nocy? Te które miałem praktycznie nic nie doświetlały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 no niestety nie mam jak wrzucić zdjęć, bo mam auta rodziców i nie ma mnie we wrocku. świeci ładnie. w nocy daje rade biorąc pod uwage że światła w matizie to lipa, moim zdaniem kiepsko świecą, ale nie o tym temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 W halogenach są żarówki HB4... i polecam np. te: ŻARÓWKA OSRAM HB4 NIGHT BREAKER PLUS 90% ORYGINAŁ (2488575334) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dokładnie w halogeny idą HB4 , a ty Sebo nie miałeś tam hid-ów , ja takowe właśnie zapodałem bodajrze 6300k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Hb4 są tam na 100%, wiem bo sam kupowałem. Ja mam zwykłe, ale jak chcesz konkret to zapodaj jakieś philipsy lub osramy... Pozdr Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Odgrzeję temat, jesteście pewni że w E46 po lifcie są żarówki HB4? Książka podaje HB11 po lifcie. Kto zmieniał i potwierdzi na 100%? Forest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 U mnie na 100% Hb4 ,u Jara też takie były w sedanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWroc89 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Panowie przyłącze się do tematu po załączeniu halogenów zasięg to może z 2m.Rozebrałem je to z odbłyśników w środku sreberko schodzi itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie happy_bmw Kup nowe, są też ponoć jakieś spreye, że niby odbudowuje odbłyśnik, ale to nie ma co się doktoryzować, może ktoś używał to sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi