Gość staszek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dziwna sprawa woda w świecach ciekaw jestem jak ona tam się dostałapytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 no właśnie nie wiem.... jak mówiłem miałem ściągnięta pokrywę i jechałem w ulewe, może gdzieś tam się jakoś dostało, nie mam pojęcia, najważniejsze że wymiana świec pomogła. Teraz już założyłem pokrywę i mam nadzieję że problem nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 na pewno nie wróci jeśli chodzi o deszczówkę ale moim zdaniem to był problem jednorazowy w końcu ulewy nie są codziennie ale wymiana świec nawet profilaktycznie to zawsze lepiej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 no właśnie nie wiem.... jak mówiłem miałem ściągnięta pokrywę i jechałem w ulewe, może gdzieś tam się jakoś dostało, nie mam pojęcia, najważniejsze że wymiana świec pomogła.Teraz już założyłem pokrywę i mam nadzieję że problem nie wróci Tylko tym razem nie zapomnij maski zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tylko tym razem nie zapomnij maski zamknąć Ty tak na poważnie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No raczej for fun brak pokrywy , ulewa i skąd ta woda się dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi