mariusz13 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a ja swojej wierze że niemiaszek miał ją co najmniej jako trzecie auto i zimą w garażu trzymał i te 150 tysi to autentyk a coupeja miała chyba prawie pod 300 tysi a lepiej się zwijała jak bezdasznik :lol: zresztą na krzywej chłopaki nią palili gumy na otwarciu sezonu i chwalili sobie silnik tak że stan licznika to nie wszystko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jeśli chodzi o przebieg to jest poprostu do uzgodnienia. Słuchaj silnika,przejedź się-to jest stan a nie cyferki na blacie. Gdyby ktoś podstawiłby Tobie 10letnie e46 z realnym przebiegiem 5000km to brałbyś bez wahania? Różnica między 1.8 a 2.0 dla mnie na korzyść 2.0. Ja mam najechane 375000km-ups-tyle mam na blacie-realnie być może ma z pół bańki km-któż to wie. Ja przejechałem nią 170000km-to pewnik ale czy mam się już z nią żegnać?375000-gdzie ta mina?już wybuchła czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Banan tak jak wszyscy piszą bier 2,0 i ne patrz na blat tylko słuchaj silnika sprawdź manetki i pedały czy nie wytarte bo tego raczej nikt nie wymienia i fotel kierowcy w jakim jest stanie chociaż fotel to już czasami wymieniają jak nie wygnieciony , nie podarty , pedały i manetki wyglądają na nie zmęczone , silnik cyka jak ta lala to blat nie ważny bierz 2,0 i tyle mojego zdania :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Banan tak jak wszyscy piszą bier 2,0 i ne patrz na blat tylko słuchaj silnika sprawdź manetki i pedały czy nie wytarte bo tego raczej nikt nie wymienia i fotel kierowcy w jakim jest stanie chociaż fotel to już czasami wymieniają jak nie wygnieciony , nie podarty , pedały i manetki wyglądają na nie zmęczone , silnik cyka jak ta lala to blat nie ważny bierz 2,0 i tyle mojego zdania :lol: no i w końcu dostałem konkretnej porady na co zwrócić uwagę. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 zerknij także na kierownice , jak masz podejrzenie że po dzwonie to sprawdź elementy plastikowe na przykład osłony pasów czy cokolwiek łatwo zdejmowalnego , każdy element ma datę produkcji zwróc uwagę na szyby , szczeliny między kołem a błotnikiem z obu stron , czy zbieżność nie uwalona itp. itd. z resztą co ja cię będę uczył :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) spoko spoko ucz mnie ucz bo od pewnego czasu nie jestem w temacie i nie chce niczego przeoczyć. a tak poza tym to teraz patrze na 2,8 happy_bmw coś takiego sie dziś pojawiło. co o tym sądzicie??? bmw e39 528i - full opcja!!! BEZWYPADKOWY!!! (2502217026) - motoAllegro Edytowane 19 Lipca 2012 przez el_banano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) teraz patrze na 2,8 dobry wybór patrz patrz bo warto a ten touring hmm nie wiem czemu ludzie nie robią zdjęć silnika ?? a po za tym to gość zareklamować się potrafi nie wiem jak to z ceną bo nie śledzę piąteczek Edytowane 19 Lipca 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jest jeszcze jeden ciekawy ZADBANE BMW 528i E39 W DOBREJ CENIE! (2493834843) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi