_Wujek samo Zło_ Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Polibuda Wrocławska - polecam. Od lat wysoki poziom i ludzie nieporównywalnie bardziej kumaci niż po opolskiej. Możecie być pewni profesjonalnego podejścia o ile nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jakby ktoś się na konkretny termin zdecydował to dajcie znać, może swoim manualem bym też wpadł zobaczyć co tam pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja jako absolwent PWr chętnie podstawię M52TuB28 w budzie E30 Touring. Można porównać jak ten silnik montowany od 1998 roku sprawuje się w aucie budowanym do 1994 roku (My BMW Time Machine) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaK Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Czy jest kto chętny na badania w poniedziałek 23.07? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W jakich godzinach miałoby odbyc się to badanie? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Czy jest kto chętny na badania w poniedziałek 23.07? Jakie godziny?- mam M43B19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaK Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 O 13.00, Pan Doktor jest wolny do 16.30, jeżeli komuś nie pasuje ten termin i godzina to z chęcią postaram się o inny termin. Pan Doktor jest już na urlopie od tego poniedziałku;) (o czym wcześniej nie wiedziałam, bo miał mieć później), ale zgodził się przyjść. Bo ze mną taki problem, że ja z daleka jestem, 6-7 h pociągiem od Wrocławia. Byłoby mi miło, jakby następny termin można byłoby ustalić dla większości wspólny. Czy np. popołudniowe pory raczej, z rana, w południe? Adres - Braci Gierymskich 164. Byłoby mi miło, gdyby osoby zainteresowane terminem najbliższym, poinformowały mnie, że przyjadą wcześniej, bo muszę wiedzieć ile aut będzie, jakich i z jakich lat. Bardzo dziękuję z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja mam wolny II i III tydzień sierpnia. Albo w tygodniu ale do 14.00 pracuję w Jelczu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Z chęcią skorzystam z propozycji jeśli E34 Touring M50B25 manual to nie problem i to nie koniec badań. Proszę tylko o termin. Edytowane 30 Lipca 2012 przez Szpadyzor71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi