Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych uklon_bmw

Piszę pracę z analizy danych z tejże hamowni.

Szukam osób chętnych(a raczej ich aut) do badań w Zakładzie Pojazdów Samochodowych i Silników Spalinowych na PWr

Zależy mi (a raczej mojemu promotorowi:lol: ), aby był ten sam model. Przyznam się szczerze, że nie mam preferencji. Istotne jest, aby była ta sama marka, model, różne roczniki.

Czy są może osoby chętne na takie darmowe badania?

Oczywiście badań nie wykonuje sama, więc nie ma obawy, że coś zniszczę:lol:

Gość Mordulec

Napisz dokładnie na jakich zasadach miałby być ten pomiar bo jak dobrze pamiętam to jakieś 2 lata temu niby też ktoś z eksploatacji maszyn proponował takie badania do magisterki ale to było na zasadzie "dajcie mi auto oddam wam jutro" lolol rzucił temat i słuch po nim zaginął :D

No nie wiem kto by tak oddal haha mozemy sie na jakis dzien umowic i poleciec ekipa z forum w kilka aut co by bezpieczniej bylo ( jeden sie zna, drugi nie ) na hamowaniu to zobaczy czy robicie wszystko tak jak trzeba skoro dopiero zaczynacie z tym zabawe.

Ja nie zamierzam nikomu zabierać aut :!: Panowie na cały dzień. Co ja bym z nimi robiła? Przecież to badanie trwa ok. 15 -30 min . Ja się mogę dostosować do waszych propozycji, jeśli chodzi o czas przeprowadzenia tych badań. Ja tylko ASYSTUJĘ. Mój promotor wykonuje badania. Już byłam przy jednych- mój kolega zrobił sobie badania swojego auta- Sciona TC. Panowie bardzo proszę. :help:

No to u Ciebie nawet lepiej, bo blokujesz 3 i do odciecia idziesz, ja blokuje 3 i mi zmieni na 4, a jak dam na 4 to dojdzie do 5xxx obrotow i wlaczy sie blokada przy 250km/h choc nie jestem do konca pewny jak to sie robi hehe

Rozmawiałam z promotorem.

Automat niestety odpada.

Potrzeba co najmniej kilku aut.Im więcej tym lepiej dla mnie, bo będę miała o czym pisać. W przyszłym tygodniu będę we Wrocławiu, 24.07.2012. Jeżeli ktoś byłby chętny na te badania, dzień wcześniej, bądź dzień później to z chęcią podam moje namiary na siebie;).