SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Witam! Sprzedaje kierownice firmy AC SCHNITZER, jest to rarytas za który w niemczech trzeba wydać okolo 2000 zlotych. Po przemysleniach stiwerdzilem ze wystawie swoja za 1.000 zł w licytacji a więc cena może póść w góre, poniewaz kilka osob juz dzwonilo. Szczegóły uzyskacie w opisie aukcji allegro Chętnie wymienie za m-paka do e34 sedan (tylko diamondschwartz) albo jakis inny pakiet lub tka jak w aukcji za m systemy do e34 Oto przedmiot aukcji: [ATTACH=CONFIG]21543[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21544[/ATTACH] KIEROWNICA AC SCHNITZER DO BMW E28 E30 E31 E32 (2496161398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. TEL: 782-698-012 GG: 10884681 Edytowane 16 Lipca 2012 przez SzczypaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 http://www.maxbimmer.pl/f27/zasady-dodawania-ogloszen-418/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 cenę kolego podaj bo znowu kosz ujży :lol: takie są zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 no wiem wiem, ale skoro jest na licytacji?:cry: raz została usunięta, za 2. razem przeczytałem reg. i napisalem ze 1000zl ale mzoe ulec zmianie, moze byc? Nie chce precyzować kwoty bo ktos sie albo nakreci albo przestraszypytanie_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 no wiem wiem, ale skoro jest na licytacji?:cry:raz została usunięta, za 2. razem przeczytałem reg. i napisalem ze 1000zl ale mzoe ulec zmianie, moze byc? Nie chce precyzować kwoty bo ktos sie albo nakreci albo przestraszypytanie_bmw Wystarczy , że napiszesz za każdym razem jaka jest minimalna cena za jaką chcesz ją sprzedać i nie będzie problemu A jak aukcja się rozkręci i pójdzie za 1,5 kawałka to tylko z korzyścią dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ok, dzięki, na przyszłość będe pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 myslalem ze na tym forum sa normalni miłośnicy marki a nie zjadacze gumy ... Imageshack - beztytuuqzp.png na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że nie jeden z was sie pomylił pisząc coś na tym forum, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 a i pytanie brzmi czy jak ktos sprzedaje popekany m pakiet za 6 stow albo obdarta dokladke, spawane alu to tez mam zachowywac sie jak ten ... wasz "kolega"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To, że jakiś troll grozi Ci banem na forum, nie znaczy, że go dostaniesz. Nie wyłapałeś, że to jakiś ćmok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 napisal mi jakies ostrzezenie wiesz nie chce mi sie o nim rozmawiac, z calym szacunkiem ale sprzedaje swoje kierownice, jzu pare osob zworcilo mi uwage co do ceny, ale osob, nie kretynow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Może inaczej - dopóki nie dostaniesz warna na forum od kogoś z kierownictwa (prawdopodobnie post będzie czerwoniutki i poleci Pw od Admina/Moda), to lej na takie pogróżki mailowe. Wątpię, czy to był wogóle ktoś z forum, so chill out and burn some rubber bmw_3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 aha rozumiem, nie no leje na goscia od początku, wyżalił kompleks i tyle, co do ceny przyjmuje krytyke, ale licze na przyzwoitosc a nie teksty typu "chyba cie po*" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja np nie kojażę gościa o niku KJpp jakiś troll pisze bo mu się nudzi , a sprawa twoja za ile wystawiasz , jak będzie chętny to wciągnie towar:dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 podpisany jest Piotr na forum bo wyslal mi upomnienie "za cwaniakowanie :D" DWR kombi e34 i jest klubowiczem, oj kurde chyba selekcje musicie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Niektórzy to by chcieli kupić wszystko za 5 zł, a jak nie stać ich na daną rzecz to zaraz rozpisują się że drogo i że ktoś cwaniakuje. Niestety SzczypaS ale trzeba się do takich rzeczy przyzwyczaić i olewać takich matołków:). Kiedyś miałem taki przypadek kiedy jakiś typek chciał ode mnie kupić radyjko oryginał z mojego E36 to się nawet na przesyłce targował. Zalicytował je na allegro i od razu pisze do manie maila że on nie zapłaci 15 zł za przesyłkę bo to za drogo i żebym nie oszukiwał na kosztach przesyłki:shock:. Takie mendy się zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi