tadziolegionowo Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam mam problem z ustawianiem lusterek z panelu w dzwiach nic nie reaguje. Wszystko po zmianie akumulatora i niewlasciwym podlaczeniu biegunów:cry:. z pilota centrany niby dziala ale nie do konca tylne i klapa reaguja a przud nie wtym lusterka. co moglo sie stac i jak to naprawic samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Pewnie bezpiecznk poszedl, sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jak wyżej, zacznij od bezpieczników. Ostateczność to padnięty moduł sterowania lusterkami, ale wtedy nie działały by też szyby , bo to jedno urządzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadziolegionowo Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ok zrobie to troche niekumam niemieckiego ale cos wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 hello. ja mam inny kłopot - regulacja lusterek działa, pamięć natomiast nie, nie działa też automatyczne opadanie na "R" Działa pamięć fotela i kierownicy nic nie było robione, podoepnę jeszcze inpę ale nie mam pojęcia o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) ok zrobie to troche niekumam niemieckiego ale cos wymysle od lusterek masz bezpiecznik nr 6 i nr 29 :lol: [ATTACH=CONFIG]21587[/ATTACH] Edytowane 18 Lipca 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ostatnio z dnia na dzień przestała mi się opuszczać szyba kierowcy i wyciągnąłem cały panel przycisków przeczyściłem styki i działa aż miło,warto mieć również kontakt spray i psiknąć nim styki zetrzeć nadmiar a w dziurkach niech sobie będzie bo nie przewodzi prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi