Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Katy wycięte już dawno ale gość który mi to robił szczerze mówiąc ******zielił robotę i teraz tłumik zaczął znowu strasznie pierdzieć umówiłem się z gościem który robi wydechy ogólnie spawa wszystko jest z Lubina ponoć fachura niezły aby poprawił mi wydech i z końcowego tłumika zrobił przelot podpowiedział mi ze może jeszcze pospawać jakieś fajne końcówki i mam dylemat co wybrać :4: może macie jakieś foty ktoś coś może podpowie do jutra wieczorem mam czas na decyzje :P

czemu uważasz że ci ******zielił ? skoro chciałeś to wyciął ci katy i jak masz tylko końcowy tłumik to mógł być już "nadpalony" i brak oporów w wydechu powoduje że spaliny mają za dużą prędkość wylotową i końcowy tłumik "pierdzi", to jest częste a ludzi z niewiedzy osądzają mechaników :P jak chcesz robić coś przy wydechu to polecam siebie :) pozdro

czemu uważasz że ci ******zielił ? skoro chciałeś to wyciął ci katy i jak masz tylko końcowy tłumik to mógł być już "nadpalony" i brak oporów w wydechu powoduje że spaliny mają za dużą prędkość wylotową i końcowy tłumik "pierdzi", to jest częste a ludzi z niewiedzy osądzają mechaników :P jak chcesz robić coś przy wydechu to polecam siebie :) pozdro

zamiast ORI końcówek chciałem wspawać coś prostego i też dwu rurkę bo tak jest w 3.0d wiec wiochy nie będę robił z jakąś jedną końcówką :lol: myślałem coś o takim czymś :

lufyturing.jpg

bildfotos154358.jpg