DANIO Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Katy wycięte już dawno ale gość który mi to robił szczerze mówiąc ******zielił robotę i teraz tłumik zaczął znowu strasznie pierdzieć umówiłem się z gościem który robi wydechy ogólnie spawa wszystko jest z Lubina ponoć fachura niezły aby poprawił mi wydech i z końcowego tłumika zrobił przelot podpowiedział mi ze może jeszcze pospawać jakieś fajne końcówki i mam dylemat co wybrać :4: może macie jakieś foty ktoś coś może podpowie do jutra wieczorem mam czas na decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 ja na dzień dzisiejszy kupił bym sobie takie dwie KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - TUNING WM SPORT (2429452344) - motoAllegro i uderzył w 330i style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ja na dzień dzisiejszy kupił bym sobie takie dwie KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - TUNING WM SPORT (2429452344) - motoAllegroi uderzył w 330i style x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 czemu uważasz że ci ******zielił ? skoro chciałeś to wyciął ci katy i jak masz tylko końcowy tłumik to mógł być już "nadpalony" i brak oporów w wydechu powoduje że spaliny mają za dużą prędkość wylotową i końcowy tłumik "pierdzi", to jest częste a ludzi z niewiedzy osądzają mechaników jak chcesz robić coś przy wydechu to polecam siebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja uważam jak Bastars daj dwururkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 czemu uważasz że ci ******zielił ? skoro chciałeś to wyciął ci katy i jak masz tylko końcowy tłumik to mógł być już "nadpalony" i brak oporów w wydechu powoduje że spaliny mają za dużą prędkość wylotową i końcowy tłumik "pierdzi", to jest częste a ludzi z niewiedzy osądzają mechaników jak chcesz robić coś przy wydechu to polecam siebie pozdro zamiast ORI końcówek chciałem wspawać coś prostego i też dwu rurkę bo tak jest w 3.0d wiec wiochy nie będę robił z jakąś jedną końcówką :lol: myślałem coś o takim czymś : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 co sie stalo w lamy temu turasowi ?? Strzelba z tylu i bedzie git. Jak ci niedymi z komina to dawaj proste. Jak zostawiasz smuge zagnij fajki w dol bo bedziesz mial czarne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi