cziko Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jutro Wrocław - okolice Rabki Zdroj - Sosnowiec - Katowice - Wrocław. Pusta przyczepa do Rabki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Piątek Wrocław -> Sieradz -> Piotrków Trybunalski -> Kielce -> Opatów (obok Sandomierza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) serwus , nie wybiera się ktoś może w okolice Sławy 67-410??? mam podsufitkę tam do kupienia... Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 do grodu Kraka nikt się nie wybiera z pustym bagażnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Czy ktoś z Wrocławia wybiera się do Dyzia w poniedziałek między godzina 13-15 i mógłby mnie ze sobą zabrać ? Nie ukrywam, ze muszę odebrać samochód a nie mam tego dnia z kim. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ja ostatnio taxi jechałem bo też nie miałem tra sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 5 minut temu, NIEDZWIEDZ78 napisał: Ja ostatnio taxi jechałem bo też nie miałem tra sportu Tak tez pewnie skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Byznesmeny haahaa PKP do Oleśnicy i tel do Dyzia żeby podleciał te 4km ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 23 minuty temu, BASTARS napisał: Byznesmeny haahaa PKP do Oleśnicy i tel do Dyzia żeby podleciał te 4km ? A jak 30 minut z Wrocka z pod domu miła kobieta wiozła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie wybiera się ktoś na Śląsk? A bardziej z Katowic do Wrocławia lub kogoś kto przejeżdża przez Wrocław? Mam do zabrania kpl foteli (przód i tył) . Oczywiście nie za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Katowice ogarnięte ale mam kolejny temat. Potrzebuję odebrać dokładki boczne do e30 z zielonej góry,może ktoś przejeżdża? Są czyste i ładnie zapakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jadę służbowo więc na jakieś bardzo duże pakunki nie mam miejsca ale jak coś to jadę z Wrocławia: PN. Bełchatów Wt. Kutno Śr. Kraśnik Czw. Krosno Pt. Lublin I w piątek powrót do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Jedzie ktoś móż z tych rejonów do Wrocławia? Jedna felga 15" do zabrania. 603 52 24 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ktoś może jedzie w najbliższym czasie do Torunia? Komplet kół do kupienia/ przywiezienia... Zapłacę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi