Kamcio Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Czy ktoś orientuje się, czy sprężyny z compacta 325ti podejdą do sedana? I obniżenie będzie identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Sedan / coupe pasuje raczej nie bedą pasować z Compacta. Możesz porównać na Allegro choćby czy mam racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Allegro na jednej aukcji mówi, że pasują na drugiej, że nie dlatego sam już się zgubiłem, a są do wyrwania springi mpakietowe z 325Ti za stówkę dlatego pytam, może ktoś miał doświadczenie z takimi rzeczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Najpierw zorientuj się czy do Twojego silnika będą odpowiadać, bo jak wiadomo różne ciężary są i ma to wpływ na obniżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 compact ma zawieszenie tylnie jak e30. Czuli krotsze amorki i krotsze sprezyny. Seden/coupe ma w/w dluzsze. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 compact ma zawieszenie tylnie jak e30. Czuli krotsze amorki i krotsze sprezyny. Seden/coupe ma w/w dluzsze.Wysłane z mojego GT-N7000 Takiej odpowiedzi się spodziewałem. Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ale kosa mówił TYLKO o e36 compact i E30 sedanem.- spręznynki amorki A Tobie chodzi o E46 a to juz inna bajka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Kup sprężynki dedykowana pod dokładny mogę l autka i jego silniczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ale kosa mówił TYLKO o e36 compact i E30 sedanem.- spręznynki amorkiA Tobie chodzi o E46 a to juz inna bajka jest Zgadza sie moj blad nie doczytalem tematu Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jeszcze raz odnowię temat. Jeśli chodzi o sprężyny z compacta 325ti. Czy sam przód jest identyczny jak w sedanie 320d? Wiadomo, że tył będzie inny ze względu na masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dla niedowiarków springi z 325ti w 320d: [ATTACH=CONFIG]22044[/ATTACH] Wszystko w 100% kompatybilne obniżyło o ok. 20mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) To że pasuje nie oznacza że auto będzie się dobrze sprawowało na drodze. Wiele podzespołów pasuje od innych modeli z innymi silnikami ale czy tak naprawdę one spełnia swoje zadania i nasze oczekiwania? Jednak się ciesze ze jesteś zadowolony z wykonanej pracy. Trochę dużo zabawy jak na 20 mm. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To że pasuje nie oznacza że auto będzie się dobrze sprawowało na drodze. Wiele podzespołów pasuje od innych modeli z innymi silnikami ale czy tak naprawdę one spełnia swoje zadania i nasze oczekiwania?Jednak się ciesze ze jesteś zadowolony z wykonanej pracy. Trochę dużo zabawy jak na 20 mm. Waga 325ti i 320d różni się 30kg. Powinno być ok. Na razie się przejechałem i nie zauważyłem żadnych różnic w prowadzeniu. Jutro szykuje się wyjazd do Wrocławia, więc zobaczymy. A co do 20mm, to właśnie o coś takiego mi chodziło. Jeździłem na Weitec'u -40/-30mm i było trochę za nisko niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Miejmy nadzieje ze nie narobiłeś się na darmo i będzie wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Miejmy nadzieje ze nie narobiłeś się na darmo i będzie wszystko OK. Również mam taką nadzieję. Jak będzie trzeba, to 2h i z powrotem będą oryginalne springi bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A więc chciałem potwierdzić, że wszystko jest ok. Przejechałem dzisiaj z 200km i nie ma zastrzeżeń co do prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi