SoulRea Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam z uwagi gdyż dziś wracając z Krakowa zahaczyłem o Wrocław przy okazji wyłapałem 400zł mandatu + 5 punktów karnych. Postanowiłem nie napychać. Gminie kieszeni i zakupić telefon taki co by współpracował z moim systemem głośnomówiącym seryjnym w mojej e46. Z tego co wyczytałem pasuje parę modeli np: Nokia 6310i , 6230i, 6233. Czy ktoś z was używa któregoś z tych modeli lub podobnych co w pełni będą współpracowały. Chodzi mi o połączenie + książka telefoniczna. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A co tam za modól masz? Jeśli SA644 to ciężko będzie... ostatnio używałem przez tydzień 3110c i działała wyśmienicie. Niestety 3/4 telefonów nie działa tak dorze jaby się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie idealnie działała nk e51... E52 już nie kopiowało książki tak samo jak obecny sgs2... Tak więc z nowszych polecam e51... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dziś dobiorę się do bagażnika i zobaczę co to za moduł bluetooth jest u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dostałeś 4-stówki za gadanie przez tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 nom niestety + 5 do kolekcji już mam 15 wiec jak tak będzie dalej szlo to przesiadam się na autobusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dostałeś 4-stówki za gadanie przez tel? ***** policja szaleje, ostatnio wyczytałem,że mandaty mają być do 10 Tys a w dodatku zbroją się w sprzęt:Kierowcy wesprą budżet mandatami - Moto w Onet także pilnujmy się ,bo jak wiecie nas kierowców Bmw średnio się w Polsce lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Usłyszałem coś podobnego od kierowcy radiowozu. " Marka Pana samochodu wiele mówi sama za siebie" Moze jak nakleję znaczki Opla to będę płacił po 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 SoulRea jeśli chcesz mieć super baterie to kup sobie nową Nokie 6310i będziesz mega zadowolony do tego słuchawkę i będzie cacy Inny telefon będzie szybko rozładowywał baterię jak będzie ciągle łączność włączona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Właśnie objechałem punkty u nas i niestety w tym moim trupie E51 nie działa wcale. Paruje się ale jakoś nie chce nawiązać połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Może masz za nową słuchawkę musisz spróbować starszy model słuchawki albo starszy model telefonu i dlatego tak się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Posiadam taki moduł w bagażniku : [ATTACH=CONFIG]21492[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja posiadam htc legend, e46 z 2002r(nie wiem jakie nr BT), pół dnia próbowałem sie połączyć i za n'tym razem sie udało (widocznie trzeba wielu prób), książka sie zagrała i działa bardzo dobrze. Wysłane z mojego HTC Legend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 ja mam E52 i zestaw głośnomówiący cark noki i zero problemów- sam montowałem (2godz). jakosc rozmowy to też rozmiszczenei mikrofonu i głośnika w samochodzie. Ja mam e46 sedanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Musisz różnymi telefonami próbować,któryś podejdzie a najlepiej dowiedzieć się jakie telefony obsługuje ten moduł i będzie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Też myślałem nad zakupem zestawu głośnomówiącego Noki jednak skoro jest coś oryginalne po cholerę dokładać kolejne gadżety co tylko zaśmiecają wygląd wnętrza. Nie zależy mi na aparacie nowej generacji telefon ma dzwonić a nie robić zdjęcia i służyć do biegania po necie - takie jest moje zdanie. Zresztą dość szybko zużywam aparaty gdyż moja praca nie należy do czystych. W tym roku już wymieniłem 2 Jedynie muszę kogoś dorwać co używa 6310i i sprawdzić czy to działa u mnie normalnie jeśli tak to zakupie aparat.Bo moja X3-02 za żadne skarby nie chce się połączyć. Czytalem takze na temat update modułu bluetooth i za bardzo nikt nie wie czy da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A inny telefonik sprawdzałeś? Ps. ja jak swoja kupiłem było oryginalnie do samsunga, ale że mnie ta marka telefonu nie podnieca to zmieniłem w samochodzie elektronikę a nei w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Sprawdzałem modele takie jak: Nokia. X3--02 X3 E51 N8 E72 500 Samsung S5230 Avila S5620 Monte SonyEricson Xperia X8 Xperia X10 mini pro Xperia X10 mini Więcej mi nie wpadło w łapki Każdy z nich widzi Bmw 50307 łączy się z nim ale po 2 sekundach wyskakuje odłączono, w tym samym momencie napis paring zmiana się na successful na około 2-3 sekund i wskakuje ponownie paring i tak do śmierci można klikać. Diody 3 migają podczas parowania w momencie successful zapalają się na chwile lecz po chwili migają ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Więc cos nie tak może sam w sobie się zepsuł- to tylko elektronika Wymień na nokie carka i spokój- używkę kup i spoko lokko sam zamontujesz jak pojęcie masz, a jak nie to pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 No pozostała mi tylko możliwość jeszcze sprawdzenia telefonu który wyskoczył mi po rozkodowaniu Vin-u. Jest ich parę jak coś wyskrobie to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dopeadłem dziś swoja X3-02 i pobawiłem się trochę jakimś cudem udało mi sie zmienić soft bluetooth i telefon działa w 100% w e46. Rozmowy Książka tel. Sms Desperacja popycha do czynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dopeadłem dziś swoja X3-02 i pobawiłem się trochę jakimś cudem udało mi sie zmienić soft bluetooth opisz dokładnie jak to zrobiłeś. Co to jest X3-02? W mojej e46 zmieniłem jedną (nie pamiętam teraz którą) funkcję w module ULF z wert_3 na wert_11 i teraz jak odpale samochód i włącze BT w telefonie (Nokia E72) to wszystko działa jak ta lala. Jeśli zaś wyłącze kluczyk i włącze ponownie to łączy się ale telefon nie wykrywa urządzenia audio i nie można rozmawiać przez zestaw. Muszę za każdym razem wyłączać i włączać BT w telefonie żeby działało jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panowie a ja mam cos takiego w aucie TELEFON PODSTAWA TELEFONU BMW E46 (2511793836) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ze chyba ja mam od noki bo jakies papiery byly, tel niestety nie bylo;P ... co z tym moge zrobic ? oprucz wyrzucenia do smieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 masz podstawę do stacjonarnego telefonu na kabelku. 5oul ja nie robiłem nic z bluetooth w samochodzie tylko wgrałem sterowniki z noki 6310i do swojej noki. trochę je wcisnąłem na sile ale działają i się łącza bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi