chudy11511 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 witam mam czytnik mk3 i mam problem płytę pobiera szarpie mieli i nic sie dalej nie dzieje cd daje z oporami brak diody lampki power da sie to naprawić co mogło sie popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Skoro nie ma zaświeconego POWER to oznacza brak zasilania zdejmij wykładzinę boczka i sprawdź kabelki na początek. Jesli padł sam napęd mona popatrzeć ale wiadomo to CD-rom a ich się raczej nie naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 witam tak alem mam tez czytnik mk2 i jak go podpinam to działa jak należy wiec wykluczam awarie z kablami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 tak był od czasu kiedy kupiłeś auto, czy robiłeś jakiś update navi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 no to po prostu czytnik wyciągnął nogi mk3 nie powinien kosztować używany wiele. Aha mk4 nie będzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi