REKIN-E28 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Chcialbym zapytac czy ktos z was kojarzy moze zaklad mechaniki pojazdowej specjalizujacej sie w naprawach bmw. Zaklad ten jest na ulicy laotanskiej na osiedlu brochow prowadzony przez pana tomka z tego co zdarzylemzauwazyc . Mam teraz male klopoty z moim autkiem i chcialbym je oddac w dobre rece w celu naprawienia bo sam nie mam ani warunkow ani sprzetu a chcialbym by autko trafilo do dobrego mechanika . Czy ktos zna moze ten zaklad i moze mi go polecic i czy macie wogole jakies opinie na temat tego zakladu. Prosze o odpowiedz, P.s : przepraszam jesli w zlym miejscu umiescilem ten temat ale nie bylo mnie tu dawno wiec nie wiem gdzie go zalozyc . Prosze o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jaki masz konkretnie problem, jeśli z mechaniką to mam jednego dobrago mechanika, jeśli z elektroniką to drugiego ;-) Ten drugi mechanikę też robi ale jest droższy, więc tam to w ostateczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi