GleN Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Niedługo wyjeżdżam do UK swoją E 39 (99r) i zacząłem się zastanawiać jakie mam reflektory...bo tak po prawdzie nie wiem jakie są założone :bag: , a pod kapselkiem na lampie nie mam tej wajchy do "spłaszczenia" świateł. Ostatnio na przeglądzie diagnosta troszkę kręcił nosem. Postanowiłem więc zarzucić fotkę, żeby ktoś obtrzaskany w tym temacie mnie oświecił pytanie_bmw [ATTACH=CONFIG]21478[/ATTACH] Liczę na Waszą pomoc w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 dziwnie to u ciebie wygląda,zasada jest taka,że u nas,bardziej oświetlasz prawą stronę,pobocze,granica światło-cienia idzie prosto,i po prawej się podnosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 U Ciebie świeci jak Anglik z ustawieniami Europejczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Patrząc od przodu lampy ta skośna przesłona jest po prawej stronie, mniej więcej tak to wygląda [ATTACH=CONFIG]21479[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie wygląda jak dla ruchu prawostronnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 tak to ma "po fachowemu" wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 w e39 są regulacje do przesłony:) wczoraj rozbierałem u siebie lampy to po rozebraniu przedniej części będziesz miał takie cięgiełko czarne z blaszkami co idzie do przesłony soczewki..... chodzi o przedlifta....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Z tej fotki wygląda na oświetlenie anglika,jeśli regulacja promieni świateł nic nie dała to lampy do wymiany na europejskie... Promień od pasażera powinien iść do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No to masz problem z głowy, przed wyjazdem nic nie musisz zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak podaję i ustawie porządnie światła bo zmieniałem szkła i klosze to cyknę foto jak świecą na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak podaję i ustawie porządnie światła bo zmieniałem szkła i klosze to cyknę foto jak świecą na ścianie Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak chcesz to przyjedź wieczorem i sprawdzimy jak u mnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Bartek nie dam rady, bo o tej porze już bym coś wydmuchał :mrgreen: a szkoda prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi