Dr.Darecki Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 w sumie to wiedz ze jest pare osob ktore mieszkaja na stale w U.K wiec pytaj a moze damy rade cos znalezc tutaj. papiery pojda odrazu na ciebie wiec nie bedzie bolu i poszukamy cos .. moze cos wzoce na stronke. co do v5 dobrze jakby mial 2 czesci . bo jak to handlaz to musi go wywalic systemu w U.K nie biez na pol papierach.. BMW 318 ISE E46 saloon Touch Screen DVD PLAYER INCLUDED good runner MUST SELL TODAY in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com BMW 318i SE + E46 + 1.9 AUTOMATIC + LOW MILEAGE 88K + NEW MOT + SERVICE HISTORY *** QUICK SALE *** in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com BMW 3 SERIES E46 1.9 PETROL AUTOMATIC/TIPTRONIC AC in East London & Essex - Dagenham, London | Used BMW for sale | Gumtree.com bmw 323 se e46 950 in Croydon, London | Used BMW for sale | Gumtree.com mozesz cos wybrac... oczywiscie ceny nie sa stale. a koszt przejazdu do polski to jak sam 130f. chyba ze ktos bedzie chcial do polski w tym okresie jechac zawsze mozesz skasowac 50f. wiec ci sie polowa zwroci. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 BMW 318I SE 1.9L PETROL MANUAL E46 FULL-CARBON in Plumstead, London, Se18, London | Used BMW for sale | Gumtree.com BMW E46 AUTOMATIC, FULL LEATHER CD CHANGER 323i (Urgent sale!) in South East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 w sumie to wiedz ze jest pare osob ktore mieszkaja na stale w U.K wiec pytaj a moze damy rade cos znalezc tutaj. papiery pojda odrazu na ciebie wiec nie bedzie bolu i poszukamy cos .. moze cos wzoce na stronke. co do v5 dobrze jakby mial 2 czesci . bo jak to handlaz to musi go wywalic systemu w U.K nie biez na pol papierach..BMW 318 ISE E46 saloon Touch Screen DVD PLAYER INCLUDED good runner MUST SELL TODAY in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com BMW 318i SE + E46 + 1.9 AUTOMATIC + LOW MILEAGE 88K + NEW MOT + SERVICE HISTORY *** QUICK SALE *** in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com BMW 3 SERIES E46 1.9 PETROL AUTOMATIC/TIPTRONIC AC in East London & Essex - Dagenham, London | Used BMW for sale | Gumtree.com bmw 323 se e46 950 in Croydon, London | Used BMW for sale | Gumtree.com mozesz cos wybrac... oczywiscie ceny nie sa stale. a koszt przejazdu do polski to jak sam 130f. chyba ze ktos bedzie chcial do polski w tym okresie jechac zawsze mozesz skasowac 50f. wiec ci sie polowa zwroci. pozdro. nie opłaca mi sie sprowadzać bo to wyjdzie gdzieś 6500zł a za bude europejską wychodzi mi 2500zł lub anglik 318i na m-pakiecie 6200zł wole kupić w polsce mniej kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 tylko uwazaj na papierologie.. v5 jezeli chandlarz powinien miec dla ciebie zółtą czesc . bo tak to zielony swistek. nie wiem czy nie bedziesz musial wyslac papierow do DVL zeby dostac caly lokbook czyli dowod rrej. sprawdzaj dokladnie lokbook . wlasciciel , dobrze jak by byl ten co sprzedaje jak nie to troszke lipa bo nie widzisz wlasciciela a tu auta codziennie gina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jeśli chodzi o przekładkę to oczywiście, ale pracy co nie miara. Wiem, bo sam przekładałem e34. Opłacało się , koszty wyniosły 60% zakupu drugiego auta. Natomiast było to wczasach, gdzie robiło się to w tzw. warunkach garażowych. Z tego, co orientuję się teraz musisz mieć papiery od wyspecjalizowanego warsztatu , by angola zarejestrować jako europejczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Z tego, co orientuję się teraz musisz mieć papiery od wyspecjalizowanego warsztatu , by angola zarejestrować jako europejczykajeśli takie papiery potrzeba to zasłatwie sobie takie papiery problemu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) co myślicie o tej bumie?Ja myśle że warta uwagi i chciał bym żeby moja buma tak wyglądała!Bmw E46 Coupe V5C 00r. Okazja (2498217378) - motoAllegro BMW e46 Coupe Anglik Okazja! (2487663803) - motoAllegro A jutro planuje wyciągnąć silnik i skrzynie bo przez ostatnie dwa dni pogoda nie pozwalała na ten zabieg po dzisiejszych trudach i znojach silnik leży już tylko na lewarkach od jutra zajmuje się wnętrzem,a i samochód miał chipa jednak jest bo myślałem że go nie ma dałem rade wyciągnąć deske nie było łatwo ale dałem rade jutro zajme sie pedałami i kolumną Edytowane 20 Lipca 2012 przez barfiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) BMW E46 318i se bargain bmw in Hall Green, Birmingham | Used BMW for sale | Gumtree.com chce po nią jechać lub znaleść kogoś kto będzie wracał z anglii zarypista jest!! Tylko nie wiem jaki to koszt takiego sprowadzenia orientujecie sie jakie to koszta Edytowane 26 Lipca 2012 przez barfiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No ładna faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 co bardziej opłaca sie kupić ten egzemplarz Oferta - BMW 318 - Witam na sprzedaż mam BMW 318i SEDAN w wersji angielskiej z 1998r. Dowód V5C Przebieg 156585 tyś mil. ABS 2 x elektryczne czy ten sprowadzić BMW E46 318i se bargain bmw in Hall Green, Birmingham | Used BMW for sale | Gumtree.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Cenowo wyjdzie to bardzo podobnie, zależy jak dysponujesz czasem jednak duży plus ma ta co stoi w Anglii gdyż dwa lata młodsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 zależy jak dysponujesz czasemczas to ja mam tylko zupełnie nie wiem co musiał bym załatwiać żeby wrócić nią na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tylko pytanie czy bys dojechal. kontrolka silnika mu sie pali . tam ze poduszka to pol biedy. ale ze mu woda cieknie z ukladu chlodzenia ...... plus tkzw. TLC czyli wymaga wgladu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) BMW E46 3 SERIES 1998 £895 SWAP / PX in Wallington, London | Used BMW for sale | Gumtree.com http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/bmw-323-se-e46-900-bargain/106601642 Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 BMW E46 3 SERIES 1998 £895 SWAP / PX in Wallington, London | Used BMW for sale | Gumtree.com ta jest fajna!!! A co do tamtego na silniku wcale mi nie zależy in tak bym wsadził swój 2.0D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 BMW 3 SERIES 318i SE 4dr Saloon 1.9 1999 BMW 3 SERIES 318i SE 4dr Saloon 1.9 1999 BMW 3 SERIES 318i SE 4dr Saloon 1.9 2000 BMW 318i e46 with 18 inch m sport alloys BARGAIN!!!! in Leicester | Used BMW for sale | Gumtree.com cheap bmw 320d e46 needs turbo is a grate car in Castleford, York | Used BMW for sale | Gumtree.com ***BMW*** E46 318i SE Saloon in Fareham, Portsmouth | Used BMW for sale | Gumtree.com 1999 BMW 318I SE E46 MANUAL GREEN in Plymouth | Used BMW for sale | Gumtree.com BMW E46 3 Series 318i MOT & TAX in North London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com milej lektury..kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi