Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie to wiedz ze jest pare osob ktore mieszkaja na stale w U.K wiec pytaj a moze damy rade cos znalezc tutaj. papiery pojda odrazu na ciebie wiec nie bedzie bolu i poszukamy cos .. moze cos wzoce na stronke. co do v5 dobrze jakby mial 2 czesci . bo jak to handlaz to musi go wywalic systemu w U.K nie biez na pol papierach..

BMW 318 ISE E46 saloon Touch Screen DVD PLAYER INCLUDED good runner MUST SELL TODAY in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

BMW 318i SE + E46 + 1.9 AUTOMATIC + LOW MILEAGE 88K + NEW MOT + SERVICE HISTORY *** QUICK SALE *** in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

BMW 3 SERIES E46 1.9 PETROL AUTOMATIC/TIPTRONIC AC in East London & Essex - Dagenham, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

bmw 323 se e46 950 in Croydon, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

mozesz cos wybrac... oczywiscie ceny nie sa stale. a koszt przejazdu do polski to jak sam 130f.

chyba ze ktos bedzie chcial do polski w tym okresie jechac zawsze mozesz skasowac 50f. wiec ci sie polowa zwroci. pozdro.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

w sumie to wiedz ze jest pare osob ktore mieszkaja na stale w U.K wiec pytaj a moze damy rade cos znalezc tutaj. papiery pojda odrazu na ciebie wiec nie bedzie bolu i poszukamy cos .. moze cos wzoce na stronke. co do v5 dobrze jakby mial 2 czesci . bo jak to handlaz to musi go wywalic systemu w U.K nie biez na pol papierach..

BMW 318 ISE E46 saloon Touch Screen DVD PLAYER INCLUDED good runner MUST SELL TODAY in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

BMW 318i SE + E46 + 1.9 AUTOMATIC + LOW MILEAGE 88K + NEW MOT + SERVICE HISTORY *** QUICK SALE *** in East London, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

BMW 3 SERIES E46 1.9 PETROL AUTOMATIC/TIPTRONIC AC in East London & Essex - Dagenham, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

bmw 323 se e46 950 in Croydon, London | Used BMW for sale | Gumtree.com

mozesz cos wybrac... oczywiscie ceny nie sa stale. a koszt przejazdu do polski to jak sam 130f.

chyba ze ktos bedzie chcial do polski w tym okresie jechac zawsze mozesz skasowac 50f. wiec ci sie polowa zwroci. pozdro.

nie opłaca mi sie sprowadzać bo to wyjdzie gdzieś 6500zł a za bude europejską wychodzi mi 2500zł lub anglik 318i na m-pakiecie 6200zł wole kupić w polsce mniej kłopotu

tylko uwazaj na papierologie.. v5 jezeli chandlarz powinien miec dla ciebie zółtą czesc . bo tak to zielony swistek. nie wiem czy nie bedziesz musial wyslac papierow do DVL zeby dostac caly lokbook czyli dowod rrej. sprawdzaj dokladnie lokbook . wlasciciel , dobrze jak by byl ten co sprzedaje jak nie to troszke lipa bo nie widzisz wlasciciela a tu auta codziennie gina ...

Jeśli chodzi o przekładkę to oczywiście, ale pracy co nie miara. Wiem, bo sam przekładałem e34. Opłacało się , koszty wyniosły 60% zakupu drugiego auta. Natomiast było to wczasach, gdzie robiło się to w tzw. warunkach garażowych. Z tego, co orientuję się teraz musisz mieć papiery od wyspecjalizowanego warsztatu , by angola zarejestrować jako europejczyka.

co myślicie o tej bumie?Ja myśle że warta uwagi i chciał bym żeby moja buma tak wyglądała!Bmw E46 Coupe V5C 00r. Okazja (2498217378) - motoAllegro BMW e46 Coupe Anglik Okazja! (2487663803) - motoAllegro A jutro planuje wyciągnąć silnik i skrzynie bo przez ostatnie dwa dni pogoda nie pozwalała na ten zabieg

dscn5328b.th.jpg

dscn5327n.th.jpg

dscn5326h.th.jpg

dscn5325ep.th.jpg

dscn5324j.th.jpg

dscn5324j.th.jpg

po dzisiejszych trudach i znojach silnik leży już tylko na lewarkach od jutra zajmuje się wnętrzem,a i samochód miał chipa jednak jest bo myślałem że go nie ma

dscn5333u.th.jpg

dscn5332j.th.jpg

dscn5331v.th.jpg

dscn5330t.th.jpg

dscn5329z.th.jpg

dałem rade wyciągnąć deske nie było łatwo ale dałem rade jutro zajme sie pedałami i kolumną

Edytowane przez barfiz

BMW E46 318i se bargain bmw in Hall Green, Birmingham | Used BMW for sale | Gumtree.com chce po nią jechać lub znaleść kogoś kto będzie wracał z anglii zarypista jest!! Tylko nie wiem jaki to koszt takiego sprowadzenia orientujecie sie jakie to koszta Edytowane przez barfiz

• 2 tygodnie później...