szakal80 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Wiec tak zatrzymuje mnie policja do kontroli (3 nad ranem wyraznie widac swiatla) i gosc mi probuje wcisnac kit ze mam przerabiane tylne lampy,bo "stop" mi swieci od wewnatrz auta a nie na zewnatrz,i straszy zatrzymaniem dowodu,jak juz mu wytlumaczylem ze stop jest w tym miejscu oryginalnie,to kazal wlaczyc swiatla przeciwmglowe wiec wlaczam i sa tam gdzie pozycyjne z tym ze swieca duzo mocniej,koles odpuscil i moje pytanie e36 sedan gdzie ma oryginalnie stop i przeciwmglowe?Wydaje mi sie ze u mnie jest wszystko ok,wiem ze kompakt i touring maja faktycznie stop na zewnatrz samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Gość próbował Cię ewidentnie na łapówę naciągnąć, bo to żadna rewolucja, że światła stopu nie są skrajnymi punktami samochodu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Może nie tyle co łapówka ale sama niewiedza go skłoniła do takich czynów, a wiadomo Policja jest nieomylna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 myślę, że to rozwiąże wszelkie wątpliwości: [ATTACH=CONFIG]21440[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Teraz ten schemat trzeba wozić wydrukowany ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Teraz ten schemat trzeba wozić wydrukowany ze sobą. Zamiast ubezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi