neophyte Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witajcie Panie i Panowie bmw_2 Od pewnego czasu w moim trumniaku występuje dziwne skrzypienie dochodzące z tylnej części auta. Owe dźwięki występują podczas jazdy po nierównościach i czasem kiedy trzymam auto na hamulcu podczas załączania biegu. Podejrzewam albo poduchy tylnych amorków albo gumy między sprężynami a ich łożem (czy jak to się zwie). Za wszystkie porady i podpowiedzi dzięki wielkie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Raczej tuleje tylnej belki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Mordulec miałeś rację bmw_beer Tuleje tylnej tylnej belki poszły w długą. No i jeszcze wymęczone strasznie są "ósemki" (tak mi je kumpel nazwał). Mam nadzieję, że jak najszybciej ogarnę temat bo mnie to skrzypienie dobija. Podziękował bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi