CzAkSs Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam chodzi mi oto jaki najwiękrzy silnik moge tam wepchnac bez jakis zbędnych przeróbek(przerabianie scian tunelu czy kij wie czego jeszcze) chodzi mi o silniki od 3 litrów w zwyż czy ktos robil takie modifikacje? dziekuje z góry za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 nawet i 4.4 wejdzie, ale z tego co wiem, jest sporo roboty przy tym. Jakis miesiac temu e36 touring z 4,4 byla wystawiona na allegro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 4.4 wejdzie bez wiekszych problemow, ale to masa roboty.. oprocz silnika czeka Cie jeszcze wymiana skrzyni, komputera, nawet pompy paliwa w baku + masa innych rzeczy, ja sie dowiadywalem bo chcialem E30 tak zrobic to realny koszt samej przerobki to jakies 10-12 tysiecy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam chodzi mi oto jaki najwiękrzy silnik moge tam wepchnac bez jakis zbędnych przeróbek(przerabianie scian tunelu czy kij wie czego jeszcze) chodzi mi o silniki od 3 litrów w zwyż czy ktos robil takie modifikacje?dziekuje z góry za odpowiedzi pozdrawiam każdą rzędową szóstkę,wszystko zależy od zasobności twojego portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 ja wiem ze to koszt chodzi mi oto czy przy silniki 4 litry z siódemki nie bede musial przerabiac sciany i tunelu... a pompa i reszta dupereli to najmniejszy problem dla chcącego nic trudnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 a pompa i reszta dupereli to najmniejszy problem dla chcącego nic trudnego.... no właśnie przy v8 to nie jest najmniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Przy V będziesz musiał wszystko przerobić , nawet nery i maskę bo normalnie nie da się jej zamknąć przy tym silniku. Najsensowniejsze rozwiązanie to M54B30 na 6 biegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Przy V będziesz musiał wszystko przerobić , nawet nery i maskę bo normalnie nie da się jej zamknąć przy tym silniku. Najsensowniejsze rozwiązanie to M54B30 na 6 biegach. Ponoc ktos to ogarnal. Ale jedyny sensowny swap to na r6 m54 lub s50 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Przy V będziesz musiał wszystko przerobić , nawet nery i maskę bo normalnie nie da się jej zamknąć przy tym silniku. tylko w przypadku pójścia na łatwiznę i przesuniecie silnika do przodu,jeżeli przeniesie się pompę to "wszystko" będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Mordulec - gość na Słowenii s62 wepchnął, ale jakiejś specjalnej rzeźby nie widzę, więc da się [video=youtube_share;BNXxburJwJM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 ten silniczek M54b30 nawet by mnie chyba zaspokoił i cena w miare wie ktos cos na temat wiązek tych silników? m54b30 a M50b20 wiadomo ze komp do wymiany ale czy duza zeźba z instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Mordulec - gość na Słowenii s62 wepchnął, ale jakiejś specjalnej rzeźby nie widzę, więc da się Zgadza się M70 też upchali np. w E30 chodziło mi o to że jak nie przerobisz smoka olejowego to przy Vce w E36 wszystko będzie wystawało powyżej machy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi