Dawid325 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam. Jakiej firmy tarcze sprzęgła polecacie do mojego auta? LUK, Sachs czy Valeo co lepsze? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Witam.Jakiej firmy tarcze sprzęgła polecacie do mojego auta? LUK, Sachs czy Valeo co lepsze? :? Sachs tylko i wylacznie ! <bmw> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 23 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Witam.Jakiej firmy tarcze sprzęgła polecacie do mojego auta? LUK, Sachs czy Valeo co lepsze? :? Sachs tylko i wylacznie ! <bmw> <bmw_2> OK. Dzięki będe szukał Sachsa <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi