Kok0s Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Czy przy demontażu zegarów trzeba odkręcać kierwonicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 To zależy jaką masz Jak masz zwykła, to nie - przejdą bez demontażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 mam zwykła kierownice a nie od M\\\ -ki msuze wmienic zarowki bo nie wyswietla mi dokladnie przebiegu i na gorze podswietlenie od predkosciomierza tez nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 W takim razie przejdą spokojnie - ciasno, ale bez problemu. Wykręć 2 śruby, wyjmij wtyczki i wyciągnij zegary dosuwając je do kierownicy - trzymając je tak skręć kierę lekko w prawo i przejdą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ok bede próbował aku też odłącze dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 po co aku odłączać ? :shock: niema takiej potrzeby jak są oryginalne wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Przy demontażu zegarów nie ma potrzeby wykręcać kierownicy . Ustaw kierę prosto wykręć śrubki przechyl licznik w stronę kierownicy i wysuń wyjdzie bez problemu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Jeśli nie jest M Tech. W przeciwnym wypadku się nie zmieści, bo M Tech jest mniejsza :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja miałem M-technic II w E36 i bez problemu wyciągałem. Regulacja kierownicy w dół i wychodzi bez kombinacji. Chyba, że nie wszystkie E36 mają regulację kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Nie wszystkie - ja miałem 95 rok i nie było. Kolega w swojej z 97 też nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 mam regulacje kierownicy ale jeszcze nie demontowałem tych zegarow - brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi