St0nka Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak w tytule mam do sprzedania kultowe BMW e34 sedan 2.0 24v + lpg jesli chodzi o stan to jak widać na zdjęciach. Autko sprawne jeździ na benzynce jak i gazie spalanie gazu wynosi 12-14l prze optymalnej jezdzie. Autko posiadam od stycznia tego roku i jedynie co w nim wymienilem to śruby od połośki gdyż mi sie poukręcaly ostatnie sztuki.Oto link do Aukcji Sprzedam Samochód Okazja !! (2449029627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeśli chodzi o cene można sie dogadać po oglądnieciu autka 1 lipca kladlem na nią paste tempo by nieco ożywić kolor Dla zainteresowanych udzielam wiecej informacji pod numerem telefonu: 607-57-33-81, rownież moge porobic wiecej zdjec [ATTACH=CONFIG]21298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21300[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Podaj cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Piękne autko szkoda tylko że bez klimy, poza tym szukam turinga z większym motorkiem. najpierw musze opchnąć moje 316 e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St0nka Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jestem w stanie ja oddać za 3.000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi