el_banano Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 witam wszystkich po długiej przerwie i proszę o pomoc w opinii, może waszym oczom rzuci sie coś charakterystycznego. bo zainteresowałem się taką oto bunią Oferta - BMW 318 - Witam wszystkich zainteresowanych do sprzedania mam Bmw 3 model E46 318 1.9benzyne (118KM). Autko zostało sprowadzone 1,5 roku temu z prosze o opinie a może ktoś zna to autko.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Powiem ze wygląda naprawdę ładnie 13.000. to tez fajna cena. Warta obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie znam gościa ale ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 autko calkiem ladne tylko ten kolor tapicerki troszke mi sie niewidzi a pozatym godna uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak 318 to bralbym ta od Energy'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 nie wiem jak teraz jego bum wygląda ale z tego co pamiętam to on miał ja po gradobiciu. dopiero zaczynam poszukiwania wiec jak byście mieli jakieś propozycje to podrzucajcie tu linki. tapicerka to mniejszy problem, najważniejsze żeby serducho zdrowe było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Po gradobiciu???? Napewno nie moja. Heno mial po gradobiciu....jak dobrze kojarze tu masz moje http://www.maxbimmer.pl/f16/sprzedam-e46-318i-lpg-18509/#post221742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie znam gościa ale ładnie wygląda a czy mógłbyś podjechać i ją obejrzeć dla mnie i dać info czy warto jechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Po gradobiciu???? Napewno nie moja. Heno mial po gradobiciu....jak dobrze kojarze tu masz moje http://www.maxbimmer.pl/f16/sprzedam-e46-318i-lpg-18509/#post221742 no tak pamiętałem że też srebrna ale pomyliłem osoby. przepraszam. energy ma śliczną tą bunie ale troszeczke za drogo jak dla mnie ;/ poza tym jak kupie taką odstrzeloną to co ja w niej bede robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 jak kupie taką odstrzeloną to co ja w niej bede robić?? no jak co: cieszył się z jazdy :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Fajna blima wyglada na zdrową , tylko ten środek zielony ...... ale i tak warta obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 w sumie to te serduch kulawe 1.8 taka mizernota .pokusil bym sie juz o 2.0 albo 2.3.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 moze cos takiego.. BMW e46 320d Mpakiet 136KM G-Zawieszenie (2439397135) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tu masz super modelik . i dieslu bardzo ladny gezemplarz.. cd . rocznikowo. zadbany . .. SEDAN BMW E46 320D 136PS CLIMATRON (2441832473) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tu masz super modelik . i dieslu bardzo ladny gezemplarz.. cd . rocznikowo. zadbany . .. SEDAN BMW E46 320D 136PS CLIMATRON (2441832473) - motoAllegro 136 diesel 2.0 nie jest wcale taki super. Jak już to kupił bym CR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 aa to .......... BMW E46 320i TOURING STAN Bdb==Rybnik== (2459821790) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 136 diesel 2.0 nie jest wcale taki super. Jak już to kupił bym CR. a to to niby co jest :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a to to niby co jest Wg Ciebie ten silnik jest na common rail'u ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 aa to .......... BMW E46 320i TOURING STAN Bdb==Rybnik== (2459821790) - motoAllegro ta opcja jest dość ciekawa, powiem szczerze ze sie nie rozglądałem za kombi. a poza tym chce benzyne z gazem lub do zagazowania. diesel nie wchodzi narazie w gre. tak wiem sprofanuje BMW ale taki mam plan i tyle. diesla juz raz miałem i mam narazie do nich awersje. starsi forumowicze wiedza o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ten czarny turas jest ładny, może warto sie przejechac na śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no tak tylko ten przebieg jest bardzo podejrzany.. ;/ 150000 dla turasa w dodatku jak napisał tam ktoś że wg licznika. mi to śmierdzi. kurcze jak by ktoś z forum był chętny jechać na oględziny to było by miło. z tym że ja dopiero od środy bede mógł jechać za czym kolwiek. przydałby sie ktoś z wiedzą co i jak, na co warto zwrócić uwage itd. nie chce znów kupić "sezonowego auta" choć w benzynie to by było trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Chyba moja perełka będzie jednak sprzedawana- plany miałem inne całkiem co do niej, ale cóż tak bywa w życiu. Kilka dni najbiższych pokaże co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 wg mnie ten czarny turas mocno rzeźbiony niby 150tyś a kiera na 300 wygląda no i cały tył jakiś dziwnie podejrzany a i spasowanie nad przednią lewą lampą też nie za bardzo:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak juz ktos napisal "wg licznika" to czuc smrodem na kilometr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 wg mnie ten czarny turas mocno rzeźbiony niby 150tyś a kiera na 300 wygląda no i cały tył jakiś dziwnie podejrzany a i spasowanie nad przednią lewą lampą też nie za bardzo:bag: no właśnie też przyglądałem sie tej kierownicy i nie wygląda właśnie na 150 tyś. na reszte nie zwróciłem za bardzo uwagi ale jak by rzeczywiście miała 150 tyś to cena chyba powinna być troche wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi