Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich po długiej przerwie :) i proszę o pomoc w opinii, może waszym oczom rzuci sie coś charakterystycznego. bo zainteresowałem się taką oto bunią Oferta - BMW 318 - Witam wszystkich zainteresowanych do sprzedania mam Bmw 3 model E46 318 1.9benzyne (118KM). Autko zostało sprowadzone 1,5 roku temu z

prosze o opinie a może ktoś zna to autko.....?

nie wiem jak teraz jego bum wygląda ale z tego co pamiętam to on miał ja po gradobiciu. dopiero zaczynam poszukiwania wiec jak byście mieli jakieś propozycje to podrzucajcie tu linki. :)

tapicerka to mniejszy problem, najważniejsze żeby serducho zdrowe było....

Po gradobiciu???? Napewno nie moja. Heno mial po gradobiciu....jak dobrze kojarze

tu masz moje http://www.maxbimmer.pl/f16/sprzedam-e46-318i-lpg-18509/#post221742

no tak pamiętałem że też srebrna ale pomyliłem osoby. przepraszam. energy ma śliczną tą bunie ale troszeczke za drogo jak dla mnie ;/ poza tym jak kupie taką odstrzeloną to co ja w niej bede robić?? :D

ta opcja jest dość ciekawa, powiem szczerze ze sie nie rozglądałem za kombi. a poza tym chce benzyne z gazem lub do zagazowania. diesel nie wchodzi narazie w gre. tak wiem sprofanuje BMW ale taki mam plan i tyle. diesla juz raz miałem i mam narazie do nich awersje. starsi forumowicze wiedza o co chodzi :)

no tak tylko ten przebieg jest bardzo podejrzany.. ;/ 150000 dla turasa w dodatku jak napisał tam ktoś że wg licznika. mi to śmierdzi. kurcze jak by ktoś z forum był chętny jechać na oględziny to było by miło. z tym że ja dopiero od środy bede mógł jechać za czym kolwiek. przydałby sie ktoś z wiedzą co i jak, na co warto zwrócić uwage itd. nie chce znów kupić "sezonowego auta" choć w benzynie to by było trudno :)

wg mnie ten czarny turas mocno rzeźbiony niby 150tyś a kiera na 300 wygląda no i cały tył jakiś dziwnie podejrzany a i spasowanie nad przednią lewą lampą też nie za bardzo:bag:

no właśnie też przyglądałem sie tej kierownicy i nie wygląda właśnie na 150 tyś. na reszte nie zwróciłem za bardzo uwagi ale jak by rzeczywiście miała 150 tyś to cena chyba powinna być troche wieksza.