Gość e34t Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 HEHE a Fabian bez wysokooktanowego paliwa będzie miał ciężki zgryz:gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dyzio nie martw się- ty przynajmniej masz krzesełka, ja brak adidasków (1para) :twisted: Trzeba było zabrać te czarne co ktoś tobie podrzucił do namiotu :shock::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Może Fabian opowie nam co się stało z tym śpiworem i namiotem z tego co wiem to bywał tam czasem w nocy Nie mam pojecia o czym mowicie... happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nie mam pojecia o czym mowicie... happy_bmw Dobra dobra ty nie ściemniaj tylko mów prawdę jak na spowiedzihappy_bmwhappy_bmwkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dobra dobra ty nie ściemniaj tylko mów prawdę jak na spowiedzihappy_bmwhappy_bmwkuog Nie wiem o czym mowisz happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Fabian to nie nasz problem życzymy tobie dużo szczęścia:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Fabian to nie nasz problem życzymy tobie dużo szczęścia:dance: No właśnie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Moje foty https://plus.google.com/photos/118172609847226045518/albums/5775376549696071681 Od Moniki będą później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Spotkanie super bardzo się ciesze że udało mi się was poznać w takim gronie. Zdjęcia superanckie choć swoje bym chętnie wycięła Masa swietnych osób z naszego klubu jak i klubu południe. Oczywiście niezapomniane wrażenia, kiedyś będzie trzeba taki wypad powtórzyć ale mam nadzieje ze w liczniejszym gronie. Jeszcze raz dziękuje za mile spędzony weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi