SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ciekawe kiedy WUJKU Hahahahah Ty Fabian tez po 15 do wszystkich mówiłeś wujku w sumie klub to powinna być jedna wielka rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Hahahahah Ty Fabian tez po 15 do wszystkich mówiłeś wujku w sumie klub to powinna być jedna wielka rodzina Panowala tak za***ista atmosfera ze czulem sie jak w domu, dlatego tez mianowalem wszystkich Wujkami happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) następnym razem będzie więcej obcykanych KOBIET happy_bmwhappy_bmw :wink: Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez KH320d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No liga Foty! Jakość bomba!!! Panie wyszły znakomicie:)...Zabawa była przednia!!!Cholera żałuję nie mogłem być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nom możesz żałować zabawa była na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 heh Kasiu wszędzie ty:4: foty jak zawsze super, widzę że było ciekawie ech a ja dopiero będę jutro może silnik wkładał do mojej beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 heh Kasiu wszędzie ty:4: foty jak zawsze super, widzę że było ciekawie ech a ja dopiero będę jutro może silnik wkładał do mojej beti czesc DUSZKU fani marki nie mają ograniczeń happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Fotki rzeczywiście pełna profeska ... szacuneczek ... fotka z Brzozą bardzo ciekawie zrobiona ... ... jeśli to możliwe mogłabyś gdzieś wrzucić albo podesłać na maila jak wyglądało to zdjęcie na surowo bez obróbki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 było fajnie jak zawsze:):drunk:kuog dzięki ekipie Bkp za liczne przybycie:) w****ił mnie ktoś kto za***** mi krzesełko..... było 5 takich samych, z tego 2 moje nówki, i jedno nowe chiccaa a ktoś za***** moje nowe jedno ,a zostawił swoje stare podarte a na dodatek z dłuższym oparciem o 5cm (wzór itd taki sam) proszę o przyznanie sie na PW to nie będzie dymu... w przeciwnym razie znajde osobnika i wtedy będzie gorzej... nie chodzi mi tu o 40zł bo tyle + - kosztuje takie krzesełko ale o sam fakt....... a tak generalnie to wątroba boli:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 hehe mnie możesz odliczyć z listy nie miałem w ogóle krzesełek Jedyne co mi się podobało to atmosfera i dziewczyny. :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Fotki rzeczywiście pełna profeska ... szacuneczek ... fotka z Brzozą bardzo ciekawie zrobiona ... ... jeśli to możliwe mogłabyś gdzieś wrzucić albo podesłać na maila jak wyglądało to zdjęcie na surowo bez obróbki ?? bardzo proszę w PS CS4 zwiększyłam TYLKO kontrast, aparat Canon 5D mark II obiektyw 50mm światło f1,8 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 bardzo proszę w PS CS4 zwiększyłam TYLKO kontrast, aparat Canon 5D mark II obiektyw 50mm światło f1,8 ;-) Aparat profeska :drunk: 50tka oldschoolowa czy już zabawkowa-plastikowa 2-ka ? A co do pozostałych fotek , też tylko dodawałaś kontrast czy jakieś filtrowanie na efekt kliszy albo coś podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jedyne co mi się podobało to atmosfera i dziewczyny. ufff kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dyzio nie martw się- ty przynajmniej masz krzesełka, ja brak adidasków (1para) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dyzio nie martw się- ty przynajmniej masz krzesełka, ja brak adidasków (1para) :twisted: Szukaj na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 a tak przy okazji, to ja wrocilem bez okularow (... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ja brak adidasków Jedna czarna para została koło siatki ale jakoś nikt się do niech nie przyznawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jedna czarna para została koło siatki ale jakoś nikt się do niech nie przyznawał. a okularow kolo siatki nie bylo ? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Moje były białe- aż 2 tyg miały, a te czarne znalazłem u siebie w namiocie (przedsionek) ktoś je zostawił z sob na niedz, w niedzielę w klapkach już musiałem chodzić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No proste ktoś ubrał białe a zostawił czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 hehe coś cienko ja wszystko swoje mam ale ekipa widze moja sporo uszczuplona (śpiwór , ja o jeden namiot mniej , Marek kurtka mniej) Śpiwór dziewczyny , namiot połamany i porwany (nie byłem materacem to nie wiem co się działo, a marek z ilości oktanów to nie dziwne :drool: Liczy się impreza:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Może Fabian opowie nam co się stało z tym śpiworem i namiotem z tego co wiem to bywał tam czasem w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 nie bój żaby za 9 miesięcy się dowiemy czy było warto :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 hehehehhe będzie zgrzewka Lecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi