Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Fotki rzeczywiście pełna profeska ... szacuneczek :)

... fotka z Brzozą bardzo ciekawie zrobiona ...

418577_505298996162745_515704183_n.jpg

... jeśli to możliwe mogłabyś gdzieś wrzucić albo podesłać na maila jak wyglądało to zdjęcie na surowo bez obróbki ?? :)

było fajnie jak zawsze:):drunk:kuog

dzięki ekipie Bkp za liczne przybycie:)

w****ił mnie ktoś kto za***** mi krzesełko..... było 5 takich samych, z tego 2 moje nówki, i jedno nowe chiccaa a ktoś za***** moje nowe jedno ,a zostawił swoje stare podarte a na dodatek z dłuższym oparciem o 5cm (wzór itd taki sam) proszę o przyznanie sie na PW to nie będzie dymu... w przeciwnym razie znajde osobnika i wtedy będzie gorzej... nie chodzi mi tu o 40zł bo tyle + - kosztuje takie krzesełko ale o sam fakt.......

a tak generalnie to wątroba boli:4:

Fotki rzeczywiście pełna profeska ... szacuneczek :)

... fotka z Brzozą bardzo ciekawie zrobiona ...

418577_505298996162745_515704183_n.jpg

... jeśli to możliwe mogłabyś gdzieś wrzucić albo podesłać na maila jak wyglądało to zdjęcie na surowo bez obróbki ?? :)

bardzo proszę w PS CS4 zwiększyłam TYLKO kontrast, aparat Canon 5D mark II obiektyw 50mm światło f1,8 ;-)

207cebf965e0ac13.jpg

bardzo proszę w PS CS4 zwiększyłam TYLKO kontrast, aparat Canon 5D mark II obiektyw 50mm światło f1,8 ;-)

Aparat profeska :drunk:

50tka oldschoolowa czy już zabawkowa-plastikowa 2-ka ? :D

A co do pozostałych fotek , też tylko dodawałaś kontrast czy jakieś filtrowanie na efekt kliszy albo coś podobnego ?

hehe coś cienko ja wszystko swoje mam ale ekipa widze moja sporo uszczuplona (śpiwór , ja o jeden namiot mniej , Marek kurtka mniej)

Śpiwór dziewczyny , namiot połamany i porwany (nie byłem materacem to nie wiem co się działo, a marek z ilości oktanów to nie dziwne :drool:

Liczy się impreza:4: