SoulRea Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No nie wiem w Niedziele się chwaliłaś ze jest ich ponad 1,5 tysia, a jakoś nie mam zwyczaju grzebania komuś po aparatach, torebkach i telefonach wiec uwierzyłem na sowo Dobra małe sprostowanie jest ich około 200 ale i tak nie doszły jeszcze na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No nie wiem w Niedziele się chwaliłaś ze jest ich ponad 1,5 tysia, a jakoś nie mam zwyczaju grzebania komuś po aparatach, torebkach i telefonach wiec uwierzyłem na sowo Dobra małe sprostowanie jest ich około 200 ale i tak nie doszły jeszcze na maila hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm w niedzielę to ja spożywałam zupę chmielową, być może jakimś żartem podciągnęłam rozmowę a na maila już odpowiedziałam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No siewie Kasiu czytałem czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 KH czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm w niedzielę to ja spożywałam zupę chmielową, być może jakimś żartem podciągnęłam rozmowę a na maila już odpowiedziałam ;-) Oj tam oj tam KH ty już więcej nie pij:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wielkie dzięki za kolejne fajne spotkanie z wami bmw_1 Mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenie bmw_beer Również Kasiu czekam na zdjęcia ale o tym Ty wiesz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 foty fotami 200 może być a jakiś filmik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 kochani, pierwszy skromny pakiecik taki krótki morał : BRZOZA to TULIpan ale dzieciaczki pięknie z Niego kanapkę zrobiły dzień dobry to ja katarzynka ... piwko też potrzebowało przytulenia szczęśliwie odnaleziona siostra !!! rozmowy .... mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1/2 fanka Brzozy (2-ga robi fote) nieostra KHa wiem wiem na razie jest artystycznie romantycznie , ale to przez ten chmiel .... za dużo % ekipa BMW !!! kanapka z szyneczką .... i brzozą ... kanapka z szynką+ serem+ brzoza (w wolnym tłumaczeniu RUKOLA) do patyczka nikt się nie przytulał c.d.n............................................................... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jeżeli ich jest nawet mniej to i tak są super fajnie zrobione mają to coś bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kobieto masz talent do zdjęć są tak profesjonalnie zrobione po prostu superbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tego piwa to tyle przytuliliśmy że jeszcze dziś mi się nim odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 KH masz talent i to widać bez 2 zdań kiedy zobaczyy twoje foty w jakiejś galerii. SoulRea za piwo nic nie mów a co ma powiedzieć wiesz kto:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Doszłam do siebie - można coś napisać Dzięki wszystkim za mega weekend. Ekipa nie do podrobienia!!!! Uśmiałam się tak, że jeszcze mnie policzki bolą Taki jeden tekst mi się przypomniał: "To jest mój indywidualny zboczeniec" lolol PS. ja już więcej nie piję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 To bardzo dobrze bo mieliśmy się dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dziękuję Panu z myszką że zmusił mnie do zniszczenia swojej płyty ale ile to nam dalo frajdy !! kazdy po kolei sie nabieral smiechu bylo co niemiara Mina Dyzka prubujacego rozkminic bezcenna Udana byla tez ekipa z Forfitterem. Musialem sie odnich oddalic zeby nabrac powietrza Smiech mnie zabijal na tej Nysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KH320d Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) UWAGA UWAGA DOKŁADKA !!!! WIEM ŻE OD DUPY STRONY DODAJE TE ZDJĘCIA .... CHODZI MI O TO ŻE ZACZYNAM OD NIEDZIELI ZAMIAST PONIEDZIALKU, ALE JAKOŚ TAK ZCZĘŁAM ..... (P.S. ZA OKOŁO 2 TYG mam wystawę na głównym rondzie w Katowicach koło Spodka) cieeeesze się że Wam się podoba ;-) PUCOWANKO zmęczyłam się tym pucowaniem brzozy... WIEM WIEM DUUUUUUUUUUUŻO TEJ BRZOZY ... ALE SOBOTA JUŻ NIE JEST TAKA MONOTONNA :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: na specjalne zyczenie ZBIORÓWECZKA ;-) Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez KH320d 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 zdjecia pierwsza liga , az sie boje zdjec z soboty.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 zdjecia pierwsza liga , az sie boje zdjec z soboty.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Co by mialo nie byc, to Dyzio i tak Wymiata ! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No pięknie aparat + Kasieńka to napewno jedność super foty aż szkoda ze sie tak szybko skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 już się nie będę za bardzo powtarzał foty skomentowałem na fb przeza***iste uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) my tam się mało musimy przejmować i tak na 80 % fotek jest Brzoza. :4: Ja tam wolę na fotkach widzieć dziewczyny zawsze lepiej się ogląda męskim okiem. miło popatrzeć na Kasię, Majke, Sylwie i inne dziewczyny a jeszcze jak przy fajnym autku to w ogóle furora:-P Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Foty bomba nie mogę się doczekać zdjęć z soboty a co do Dyzia jego już nikt nie pobije:drunk::drunk::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tego piwa to tyle przytuliliśmy że jeszcze dziś mi się nim odbija. No nie przesadzaj ja tam byłem trzezwy:4::4::4::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nikt nie pobije to Marka na 48 godzin pobyty 42 godziny bania i wypite 50 piw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No nie przesadzaj ja tam byłem trzezwy:4::4::4::mrgreen: Ciekawe kiedy happy_bmw WUJKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi