Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również dziękuję za świetny weekend :grill: :drunk: (Lijo pewnie sam będzie chciał coś od siebie napisać:)) pierwszy raz w Nysie i z pewnością nie ostatni bo było rewelacyjnie. Jesteśmy strasznie padnięci, jeszcze jeden dzień wolnego by się przydał. Pogoda dopisała a tak się martwiliśmy, że będzie padało. Telefon Edki podtrzymywał nas na duchu, tylko on się nie mylił - miałą być fajna pogoda i była. Czekamy na kolejne fotki bo my nie mieliśmy aparatu. Pozdrowienia dla wszystkich a Basi Energy i Adrianowi życzymy udanej pogody na urlopie. Do zobaczenia

heh zarąbiste foty Nem i SoulRea , Brzoza to stary weteran Nysy :) heh miejscówka stała uśmiałem się lodówka i karny ku..s dają radę uklon_bmw oj widać że było super :lol: wory pod oczami mówią same za siebie nie sposób wszystkiego skomentować heh ale taka jest Nysa od lat zawsze było świetnie ludzie się zmieniają ale klimat ten sam bmw_1

Soul rea nie mam plus google i wyskakuje mi zalogój się chociaż mam na gg email.

jakby coś proszę na prv.

A zdjęcie lodówki nie do końca kompletne brak paru podpisów!!!

Edytowane przez e34t

Ale impreza :)

Wielkie podziękowania dla całej ekipy!! Po prostu świetna zabawa!

Jak zwykle szkoda ze tak krótko no ale wszystko co dobre kiedyś się kończy.

Myślę że jeszcze w tym sezonie można by ogarnąć takie spotkanie. Ale z tego co pamietam między % już szkic planu wyjazdowego jest :)

No i DJ Dyziu :) "Możesz trochę przyciszyć? - Spoko." Po czym dwa w dół ale za to 4 do góry ;)

@Dyziu. Mam pilota do sprzętu. W czwartek jedziemy do Chorwacji więc chyba podrzucę go Energy'emu.

Zlot był zacny, trzeba wymyślić następnego- miejscówkę.

Czas był bardzo miło spędzony przy super muzyce DJ Dyzia i doborowym towarzystwie .:biggrin:

Dziękuję Panu z myszką że zmusił mnie do zniszczenia swojej płyty :cry:

KH dobre foty, czekam na reszte

też czekam jak znam Brzozę to będą pierwsza klasa co jak co ale pozować to potrafisz :-P jak to się mówi masz parcie na szkło uklon_bmw a fota już na fejsie Brzoza szybki jest hehe

Edytowane przez mariusz13