j_efka Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja również dziękuję za świetny weekend :grill: :drunk: (Lijo pewnie sam będzie chciał coś od siebie napisać) pierwszy raz w Nysie i z pewnością nie ostatni bo było rewelacyjnie. Jesteśmy strasznie padnięci, jeszcze jeden dzień wolnego by się przydał. Pogoda dopisała a tak się martwiliśmy, że będzie padało. Telefon Edki podtrzymywał nas na duchu, tylko on się nie mylił - miałą być fajna pogoda i była. Czekamy na kolejne fotki bo my nie mieliśmy aparatu. Pozdrowienia dla wszystkich a Basi Energy i Adrianowi życzymy udanej pogody na urlopie. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Widzę,że grubo, pogoda dopisała, no i o to chodzi o to chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 U mnie działa foty superkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 heh zarąbiste foty Nem i SoulRea , Brzoza to stary weteran Nysy heh miejscówka stała uśmiałem się lodówka i karny ku..s dają radę uklon_bmw oj widać że było super :lol: wory pod oczami mówią same za siebie nie sposób wszystkiego skomentować heh ale taka jest Nysa od lat zawsze było świetnie ludzie się zmieniają ale klimat ten sam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Soul rea nie mam plus google i wyskakuje mi zalogój się chociaż mam na gg email. jakby coś proszę na prv. A zdjęcie lodówki nie do końca kompletne brak paru podpisów!!! Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pozazdrościć pijakom :drunk: szkoda ,że nie dojechałem chociaż w sobotę pod wieczór:sad: ale następnym razem to już nie dam za wygraną :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kuwa dobrze ,że już po 22giej , nie wiem cuśta tam popijali i ile tego było bladodupce :2bacik::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 heh no totalne śruby po fotach:bag: ale żałuje że nie mogłem być no fakt tyły nie opalone lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 haha oj działo sie działo ale i tak wszytkie pikantne szczegóły zostaja jak w las vegas :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam WAS oficjalnie na Waszym forum zdjęcia będą na dniach, bo trooooche tego jest happy_bmw wstepnie z dedykacją dla BRZOZY Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez KH320d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349938428420069&set=a.349935508420361.83775.100002117453744&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 HEHE NAGA PRAWDA kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ale jazda! Hardcore-to lubię! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 po fotach widze ze grubo bylo za rok juz tak czas zorganizuje zeby byc na tak ostrej imprezce jaką jest Nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ale impreza Wielkie podziękowania dla całej ekipy!! Po prostu świetna zabawa! Jak zwykle szkoda ze tak krótko no ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Myślę że jeszcze w tym sezonie można by ogarnąć takie spotkanie. Ale z tego co pamietam między % już szkic planu wyjazdowego jest No i DJ Dyziu "Możesz trochę przyciszyć? - Spoko." Po czym dwa w dół ale za to 4 do góry @Dyziu. Mam pilota do sprzętu. W czwartek jedziemy do Chorwacji więc chyba podrzucę go Energy'emu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zlot był zacny, trzeba wymyślić następnego- miejscówkę. Czas był bardzo miło spędzony przy super muzyce DJ Dyzia i doborowym towarzystwie .:biggrin: Dziękuję Panu z myszką że zmusił mnie do zniszczenia swojej płyty :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]21915[/ATTACH]heh lodówka nie została sfotografowana na koniec. To jest zdjęcie gotowca Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nie no foty super a dj Dyziu jest po prostu the best :lol::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ożesz w morde, ja tam byłem?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 KH dobre foty, czekam na reszte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) KH dobre foty, czekam na reszte też czekam jak znam Brzozę to będą pierwsza klasa co jak co ale pozować to potrafisz :-P jak to się mówi masz parcie na szkło uklon_bmw a fota już na fejsie Brzoza szybki jest hehe Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja już wczoraj pisałem do Kasi tylko ze to może trochę potrwać tych zdjęć Ona sama zrobiła około 1,5 tysiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja już wczoraj pisałem do Kasi tylko ze to może trochę potrwać tych zdjęć Ona sama zrobiła około 1,5 tysiąca. no to fotorelacja że klękajcie narody a filmik ktoś skręcił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KH320d Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja już wczoraj pisałem do Kasi tylko ze to może trochę potrwać tych zdjęć Ona sama zrobiła około 1,5 tysiąca. yyyy że ja ??? bo jeśli o mnie chodzi mam ich około 200szt :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi