Lijo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Heh. Jak patrzę za okno to nie wygląda to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 pogoda w moim telefonie mówi, że dzisiaj i jutro Nysa bez deszczu - tego się trzymajmy!!! Lecimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Gotowy do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 My i tak byśmy polecieli Za dużo karkówki zakupione i zamarynowane. Do tego sałatka. Nie ma lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ostatnie pytanie odnośnie lokalizacji. Z uwagi że nie byłem na wcześniejszym zlocie w Nysie chciałbym się dowiedzieć od której strony mam się kierować by tam trafić z tego co widzę to bajoro dość obszerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 paweluniuniusiu wiem ale teraz wekend nie pasi a nastepny by bylo w pytke motyla noga cholera Punku ! Ja z mysla o tobie mocarzyki kupilem !! Ostatnie pytanie odnośnie lokalizacji. Z uwagi że nie byłem na wcześniejszym zlocie w Nysie chciałbym się dowiedzieć od której strony mam się kierować by tam trafić z tego co widzę to bajoro dość obszerne. W Nysie kierujesz sie na Paczkow. Okolo 5km za Nysa bedziesz mial zjazd (2 zjazd !!) na parking a z niego na pole. Wysylam ci moj nr na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 To jest chyba Skorochów czy jakos tak Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 my za parę chwil też startujemy!!!!!!!!!!!!!!!!:gril::-Pbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 BKP jutro zjawi się na miejscu po 13 :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Życzę wszystkim udanej zabawy niestety nie mogłem śmignąć do Nysy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 W Imieniu chłopaków[ATTACH=CONFIG]21871[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Joooj straszny weekend. Schemat podobny do poprzedniej Nysy. Toasty wzniesione byly za mloda pare Bez malowania sie nieobeszlo zdjec pewnie bedzie cala masa Oby niedonastepnego bo strace wnetrznosci Dzieki wszystkim przybylym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 dawać foty !!! pijaki jak znam życie znowu było grubo lolol ale wam zazdroszczę ja oczywiście w pracy :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Bylo bardzo dobrze, tylko szkoda ze tak krotko... Pzdr dla wszystkich co byli ! :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 https://plus.google.com/photos/110228665751303510241/albums/5773176082154557585?authkey=CNv1-v2cjuOBzwE Na te bardziej Hardcorowe musicie poczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Widać, było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 oj było grubo.....kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Grubo było ale się skończyło :drool:Staszek ptaszek dotarł do domu ptaszek ma już swoje gniazdko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 My też w domku ,po drodze zajechalem do mamusi na niedzielny obiadek[rosół jak marzenie...],impreza zgodnie z przewidywaniami była grubaśna:p jutro jak się ogarnę zarzucę jakieś "fajne" zdjęcia..happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No i ja jako ostatni pozamiatałem ale już szczęśliwie w domku , ogarnę trochę bajzel i pobawię się ze zdjęciami. Podziękowania wszystkim za wyśmienity weekend, zabawa przednia towarzystwo z górnej polki, niech każdy nam go zazdrości. Ci co nie byli zapraszamy na kolejne spotkanie i na fotek oglądanie. Szacunek dla Brzozy gdyż przy takim wietrze był nieugięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Brzoza widze ze znow zabalowales po zdjeciach widac ze udalo sie co to za postac z takimi dziabami he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 brzoza i jego dziary ;D Polkowice dojechały do domu było grubo :twisted: do nastepnego klubowicze:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) A to kilka moich pstryknięć . https://plus.google.com/photos/109771388886943085327/albums/5773218400568835441?authkey=CPzz7cWtlLa2mgE Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez SoulRea 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Link niedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Powinno być już OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi