Kosa Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a ile to sprostowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Tylko to mnie martwi, że poszedł jako Maxbimmer Nie masz się o co martwić bo nigdzie nie podałem nazwy Maxbimmer no chyba że na naklejkach na samochodach i na ramkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Temat daje do odświeżenia bo zatoną w gąszczu innych A chodzi o zebranie jak największej liczby maxbimmerowców :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ja tam jade napewno...kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 1. Chiccoo & Monia w namiociku 2. Basia ,Energy i Adrian 3. Ewa i Lijo - namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 1. Chiccoo & Monia w namiociku 2. Basia ,Energy i Adrian 3. Ewa i Lijo - namiot 4. Edka i Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) Ja najprawdopodobniej na 99% pojawie się na nysie 2.(urlop wzięty) w sumie będzie jakby coś ja kumpel(Marekkuog z nysy1) i 3 młode Marek i ja pewniak Młode okaże się jeszcze ale jakby coś 2 namioty Edytowane 27 Lipca 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 1. Chiccoo & Monia w namiociku 2. Basia ,Energy i Adrian 3. Ewa i Lijo - namiot 4. Edka i Nem 5. SoulRea + Ewa + moje szkraby = namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 e34t jeszcze sliwe byscie sciagneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 wiesz że on w niemczech jak zechce to sam przyjedzie. nieźle by było:gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jak zechce to sam przyjedzie. A czy on wie o NYSIE 2? więc zbiorowisko sie robi na nyskę 2 :mrgreen: zostało jeszcze dni x2 kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 paweluniuniusiu wiem ale teraz wekend nie pasi a nastepny by bylo w pytke motyla noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 lodówka załatwiona!!!!!!!!!!!!!!!! będzie zimny browar i inne wynalazki!!:p 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 lodówka załatwiona!!!!!!!!!!!!!!!! będzie zimny browar i inne wynalazki!! czyli przyjedziesz Sołdi???:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Heh 2 młode zrezygnowały jeszcze się okaże ale zabieram na doczepkę Fabiana i ze Staszkiem przyjedziemy na 2 auta W moim przypadku 3 osoby - 2 namiociki:beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A czy ktoś będzie wybierał się z Wrocka tak około godziny 16-17 ? Mozna by się było spotkać i polecieć na 2 lub wiecej aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Soul około 17 lece ze Staszkiem z Leśnej wody myśle że ty bedziesz leciał autostradą jeśli nie zapraszamybmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Było by fajnie, szkoda by tracić czas na szukanie się na miejscu. Jak coś to numer do mnie to : P l u s 724-741-170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a my niewiemy jeszcze o ktorej polecimy, wsumie oboje z Edka mamy wolne zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja bede lecial dopiero kolo 18.30 wstepnie gadałem z Lijem i on tez bedzie leciał kolo tej godziny, a wstepnie mamy sie spotkac na orlenie na wlocie na A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nysa - Prognoza pogody dla Nysy, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl :crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Przemo ale oni graja w ruletkę będzie dobrze poza tym z cukru nie jesteśmy. Wezmę szampon i gąbki w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Co ty Przemo sie martwisz. Byleby gradobicia i huraganów nie było. Burza na bank odświeży powietrze i doda mocy do :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 no to tradycji stanie się zadość jak popada , kurde wpadłbym , ale najprawdopodobniej kuzyni do mnie przyjadą :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Prognoza pogody na tej stronie przewaznie jest odwrotna do rzeczywistosci, wiec sie cieszcie sloncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi