Kamcio Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czy felgi jak w temacie wejda do e46 320d po lifcie? Gosc twierdzi ze mierzyl i pasowaly. Mam co do tego watpliwosci a chcialbym je zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Do standardowych nadkoli nie wejdą. Seria to et47, ja mam et34 przy 9 calach i oponie 235 i na nierównościach delikatnie przyciera (ale śladów na szczęście nie ma)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 będą wystawały prawie kilometr :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Gosc twierdzi ze mierzyl i pasowaly. Hehe .... chyba tylko rozstaw śrub pasował lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zapomnij. Miałem BBS RC 18". 8 cali przód przy ET 20 i tył 9 cali przy ET 22. Przy 3 osobach na tyle nawet na dwójce nie dało się jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hehe .... chyba tylko rozstaw śrub pasował lolol Nie to Et będzie obciachowo ale zawsze jak Ci zależy można pokombinować z zawieszaniem od X5 np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jak Ci zależy można pokombinować z zawieszaniem od X5 np. taaa można też zrobić wóz drabinaisty z samochodu, wtedy Et nie ma znaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 taaa można też zrobić wóz drabinaisty z samochodu, wtedy Et nie ma znaczenia :D SOUL NIE DARUJE CI TEGO Ja mam specyficzny model E46 320D Cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 będą wystawały prawie kilometr :lol: A kilometr to juz sporo. Chyba ze zrobisz zajeeeebissssty naciag z opona 155/50 i powinno wejsc przy zalozeniu, ze bedziesz jechal sam Daruj sobie to ET. Gosc mierzyl i pasuje, bo chce kola upchnac i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja w e46 z 99r miałem 16 z felgą Et20 i spokojnie sie jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja w e46 z 99r miałem 16 z felgą Et20 i spokojnie sie jeździło 16" cóż za rozmiar :lol::lol: proponuje coś z et 45 i 10" wchodzą bez problemu na tył a ty masz już daszki zrobione to jeszcze dystans i będzie malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 16" cóż za rozmiar :lol::lol: proponuje coś z et 45 i 10" wchodzą bez problemu na tył a ty masz już daszki zrobione to jeszcze dystans i będzie malina Akurat to nie do tej BMki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 16" cóż za rozmiar Takie były na zimę z 8J:) proponuje coś z et 45 i 10" wchodzą bez problemu na tył No mam więcej bo 10,5J i et 48 jak dobrze pamiętam z naciągiem 235/30/19 na lato :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A jeszcze żeby nie zaśmiecać forum, kupiłem zimówki 16" 7J ET20 z E60, z tego co wyliczyłem powinny bez problemów się zmieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Na 16" nie powinieneś miec problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi