Darozzzz Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam Państwa. Od dawien dawna szykowałem się do wymiany progów, blacharza mam już nagranego, jest nim dobry znajomy, który fakt, zna się na tym co robi. Drugą rzeczą jest to jakie progi mam wybrać... Czytałem, że najlepsze były by używki ze szrotu w ładnym stanie, lecz zjeździłem okoliczne złomowiska i nie było nic ciekawego... Mógłby ktoś podesłać mi link z allegro jakie progi mam wybrać? Będę wymieniał CAŁE progi, a nie tylko poszycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 też się nad tym zastanawiam, będę wymieniał i dobrych używanych nie znalazłem, w intercars poszycia progów można kupić za 87zł, co masz na myśli pisząc "całe progi" a nie poszycie, bo nic takiego nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 całe progi, w sensie razem z mocowaniami na lewarek, ponieważ są bardzo "ognite", a w jednym miejscu nie mam już tego otworu gdzie się wsuwa lewarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 W istocie dylemat spory jednak uzbroił bym się w cierpliwość i poszukał bym jakiegoś anglika na części zamiast kupować zamienniki BMW 316 E 36 1998 karoseria anglik kompletna 1500 (2455424970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tel. 537 096 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 cierpliwość już raczej nie ma znaczenia, gdyż auta nie mam jak ponieść na lewarku... co najlepsze podłoga w stanie idealnym, podobno robiona rok temu... jednak te progi;/ Myślałem nad zakupem czegoś takiego: BMW E36 PRÓG SŁUPEK PRAWY (2437232036) - motoAllegro tylko ta przesyłka...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 cierpliwość już raczej nie ma znaczenia, gdyż auta nie mam jak ponieść na lewarku... co najlepsze podłoga w stanie idealnym, podobno robiona rok temu... jednak te progi;/ Myślałem nad zakupem czegoś takiego: BMW E36 PRÓG SŁUPEK PRAWY (2437232036) - motoAllegrotylko ta przesyłka...;/ Naciągacz zadzwoń tam gdzie ci podałem numer i link. może się dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Zadzwonię ale to pewnie jutro;PP Dzięki za linka, poprzednio go nawet nie zauważyłem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 a tu kolejne namiary Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi