Forest Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 LISTA : 1. Mordulec & Pola & Patrycja 2. Foresty 3. Dyziu & Sandra 4. przemo & edzia 5. Energy, Basia i Adrian 6. sagui & Medrosa 7. 5oul & Monika & Sara (tak na 90%) 8. cindy&rush 9. Jaskier. 10. maris 11. Dziki i Madzia Ja przylecę od razu na Żmigrodzką, tylko podajcie jakiś adres gdzie tam się spotykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Shell w Przygodzicach jest na wylocie z Ostrowa w strone Katowic / Wroclawia. Jak bedziecie wjezdzali od Wrocka, to bedziecie go mijali po drodze, nie ma szans, zebyscie go nie zauwazyli takze do zobaczenia, smigam dalej organizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 to ja polecę od razu do Bykowa na ten "długi asfaltowy parking w Lesie za Długołęką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A jest ktokolwiek kto będzie startował z Decathlona ??? bo może faktycznie wszyscy ustawmy się na tym parkingu leśnym w Bykowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ja się do bykowa nie będe wracał....będe czekał na was po zjeździe z obwodnicy oleśnicy na osw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Hmmm...ja chyba też polecę z Oławy na Oleśnicę i będę czekał na Was gdzieś z Dyziem dwoma traktorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 będę czekał na Was gdzieś z Dyziem dwoma traktorami dzwoń z jak będziesz jechał bo ja mieszkam przed oleśnicą od strony jelcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 my niestety odpuszczamy ;mam małe problemy w robocie i nie mogę sie jutro urlopowac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 LISTA : 1. Mordulec & Pola & Patrycja 2. Foresty 3. Dyziu & Sandra 4. Energy, Basia i Adrian 5. sagui & Medrosa 6. 5oul & Monika & Sara (tak na 90%) 7. cindy&rush 8. Jaskier. 9. maris 10. Dziki i Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Heh .... żeby Czechu nie miał lepiej niż reszta :dance: [h=1]Zamachowski & Grupa MoCarta - Kobiety jak te kwiaty[/h][video=youtube;3rX_S9eoV7I] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 przyjadę na parking za Długołęką o 10.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak ktoś ma w domu jakieś ozdoby typu białe wstążki / baloniki to niech weźmie spróbujemy po tych 100km udekorować jakoś auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 550 kk za mna 6 h snu przede mna wiec rowniez sie p9ojawie LISTA : 1. Mordulec & Pola & Patrycja 2. Foresty 3. Dyziu & Sandra 4. Energy, Basia i Adrian 5. sagui & Medrosa 6. 5oul & Monika & Sara (tak na 90%) 7. cindy&rush 8. Jaskier. 9. maris 10. Dziki i Madzia 11. Kosa Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kosa ja za 40minut kończe zmianę Kimne z 2h a jakby kiepskawo było to posadze Madzie za kółkiem- w razie w zawsze to 1,5h snu dodatkowo. W sumie przy dobrej geometri to i na długich prostych można się kimnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dobra u nas lekka awaria ... ale Kosa nas przygarnie ... zaraz lecimy odstawić Patrycję do Dziadków i dzida Chętnych na Decathlon ani żadne miejsce po drodze nie było .... więc spotykamy się na tym parkingu leśnym za Długołęką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 LISTA : 1. Mordulec & Pola & Patrycja 2. Foresty 3. Dyziu & Sandra 4. Energy, Basia i Adrian 5. sagui & Medrosa 6. 5oul & Monika & Sara (tak na 90%) 7. cindy&rush 8. Jaskier. 9. maris 10. Dziki i Madzia 11. Kosa 12. Korni Motórem z racji, że już w czwartek wyjechałem nim z domu. Stawiam się w Przygodzicach bo jadę z Północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 DZIĘKI WIELKIE DLA WSZYSTKICH którzy poświęcili swój czas by w tym szczególnym dniu spotkac się z Alą i Wojtkiem kuogkuogkuog 10 furaczy (w tym jeden motór) - myślę, że nie było źle biorąc pod uwagę kawałek drogi do Ostrowa. Mam nadzieję, że Para Młoda była zadowolona Saqui dzięki za balony do przystrojenia aut. Dyziu dzięki za gościnę Młodzi JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Cieszę się ,że orszak się udał ;ja niestety nie mogłem dziś zrobić sobie wolnego i pojechać z wami ... A Czechowi i Ali życzę wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia!!!:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Również wielkie dzięki wszystkim obecnym, a przede wszystkim NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA dla Młodej Pary. Niech wam się szczęści SaquiForest to się pisze saGui Pozostaje czekać na fotki od Mordulca i Marisa Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez sagui 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Niestety mi czas nie pozwolił. Ale życzę wszystkiego najlepszego młodej parze na nowej drodze życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jeszcze raz Wszelkiej Pomyslnosci dla Mlodej Pary! Wysłane z mojego GT-N7000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja niestety też nie dałem rady ale wszystkiego najlepszego na nowej drodze oby było zawsze z górkibmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kilka fotek ode mnie , resztę zrobię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A co ma Czechu mieć lepiej od nas :4:... niech Im się wiedzie , najlepszegona mowej drodze :party:zero zakrętówbmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Piękna młoda para. Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, by wszystko układało wam się po myśli samych wzlotów zero upadków, tylko zdrowia i góry kasy. Niestety nie mogliśmy być z wami gdyż Soul musiał coś pozałatwiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi