Boruta Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 No mi też mrugają, ale to z reguły starsi kierowcy...Policji narazie nie widziałem i wolałbym nie zobaczyć:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 mrugają bo zazdroszczą :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Rozmawiałem ze znajomym z drogówki i nie widzi problemu żeby ich używać do jazdy dziennej o ile są zamontowane zgodnie z przepisami. a to jest jakas mozliwosc zamontowania ich zgodnie z przepisami ? bo z tego co mi wiadomo jakakolwiek ingerencja w lampy jest niezgodna z przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 do tego swiatla do jazdy dziennej musza byc razem z certyfikatem - wg prawa;) a warcajac do tametu... jakie ringi do e36? zadne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 no to po prostu jak trafisz na jakiegoś służbiste no to lipa a drugi przymknie oko to zależy od ich humorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 do tego swiatla do jazdy dziennej musza byc razem z certyfikatem - wg prawa No to pokaż mi taki certyfikat do nowego modelu Audi czy Forda. Pisze jeszcze raz jak będą ringi podłączone prawidłowo a nie pod postojowe nie będzie się nikt do niczego czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 soulrea to nie ja pisałem o certyfikacie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi