Gość ChriS. Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Juz spalone? Kilka mocniejszych hamowan ze 160km/h do 100km/h, nic ostrego.. Tarcze po 50km stanelem i dotknelem - chlodne wiec nic sie nie zapieklo, nic nie obciera.. Hamuje super. Edytowane 10 Września 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Bez komentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Lipy nie zakładałeś więc musi być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 dobre hamulce to podstawa bo weź wyhamuj szybko auto jak masz jakieś lipne klocki i tarcze może zabraknąć ten metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Panowie pytanie bylo czy one maja taki kolor i "kregi" bo juz je spalilem czy to normalne jak sie ostro jezdzi? Z tylu mam np. piekny kolor tarczy, wyglada jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Chris chyba jesteś przewrażliwiony takie kręgi mam na nowych boschach bo to normalne,że klocki na obracającej się tarczy przy docisku robią drobne ryski... Śmigaj i nie pękaj jest super Jak zobaczysz poprzeczne rysy tzn, mikro pęknięcia tarcza do wymiany w trybie pilnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Normalnie tak powinno być nie da sie hamować i mieć nie porysowanych tarcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Tzn bo ona taka ciemniejsza sie zrobila jak te tylnie ze srebrnego zrobil sie grafit, ale jak jest ok to ok pytam bo te ate ceramic - klocki - sa twarde i mam nadzieje, ze to nie one tak tarcze mecza no ale nic, jak juz wymienilem to pojezdze i zobacze co sie bedzie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Przód hamuje większością siły tył tylko odrobinę więc możesz widzieć różnicę w kolorze Jeździj i się nie przejmuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dołacze i ja sie do tematu. Dziś na oski wskoczył komplet ATE po delikatnej jeździe wydaje mi się że hamulce jakoś tak słabiej pracują i teraz pytanie czy to normalne że musi się po docierać trochę itd? Dodam że zostało wymienione totalnie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja nie wiem bo przez 500km ani razu nie wcisnalem hamulca poza polowe, ale pozniej juz tak i hamuje bardzo dobrze. Z pewnoscia cos tam dotrzec sie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jak tam sie sprawują te powerdisk ate, bo moje zwykle ate po 10 tys nadają się na śmietnik co za szajs , a nowe trza kupić i nie wiem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie kupilem ATE bo nie bylo do 4.4. Kupilem ori bo Krzysiek mial w dobrej cenie, uderz do niego i bierz ori, klocki mam ate ceramic i komplet chwale. Ladnie hamuje, nie brudzi nie piszczy i nic nie bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dzięki kupie orginały nie będę znowu kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ale na tyl kupilem ori klocki i ciagle piszcza ;/ nie pamietam firmy, bodajze textar.. Wiec omijaj. A dalem chyba, ze 160zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicik Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja śmigałem na 2 kompletach PD ATE i dedykowanych klockach bardzo ładnie to hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ale na tyl kupilem ori klocki i ciagle piszcza ;/ nie pamietam firmy, bodajze textar.. Wiec omijaj. A dalem chyba, ze 160zl.. No to dziwna sprawa. Ja mam textary już czwarty rok i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi