OpTo Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 jaki rozmiar opon zalozyc do e30 z silnikiem takim jak u mnie ?? wiem ze zimowka ma byc wezsza od letniej ale za waska tez niedobrze myslalem o 195 a moze sie myle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Siema! Ja w swojej jeździłem i jeżdżę w zimie na 175/70 R14 i spokojnie dawały te oponki radę. Myślę że 195 będą za szerokie, jak coś to załóż 185/65 R14. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 22 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no wlasnie bo musze zakupic z felgami wiec pytam o rozmiar jaki rozstaw srub ma bmw ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no wlasnie bo musze zakupic z felgami wiec pytam o rozmiar jaki rozstaw srub ma bmw ?? 4x100, tylko nie pamiętam ile ma otwór centrujący, a to też ważne(coś koło 56mm albo 66mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 do E30 stalowki znalesc to jak znalesc igle w stogu siana Ja na lato mam 215x50 lub 205x50 A na zime mam 195x55 lub 60 I jakos jezdze bez problemow >.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 22 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 u nas nagieldzie koles chcial mi wcisnac foelgi do e30 14" ale tytanowe z kompletem opon noweczki za 600pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja mam w swojej E30 - oponki 185/60 R15. Dodatkowo - na zimę, aby lepiej się jeździło wkładam do bagażnika 50kg worek z piaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja ostatnią zimę śmigałem tylko na zimówkach bez worka piasku i tylko raz zdarzyło mi się zakopać na Ślęży w lesie, ale wystarczyła druga osoba do popchnięcia i bez większych problemów wyjechała. Jak uważasz, jak widać jeżdzimy od 175 do 195, zarówno na 14 jak i 15 to już musisz sam pod siebie dobrać konkretne kółka. Osobiście uważam że optymalnymi oponkami są o rozmiarze 185/65 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja mam w swojej E30 - oponki 185/60 R15. Dodatkowo - na zimę, aby lepiej się jeździło wkładam do bagażnika 50kg worek z piaskiem. A JA TO CHYBA NA ZIME WRZUCE TESCIOWA A NA WIOSNE SAMA WYJDZIE :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja mam w swojej E30 - oponki 185/60 R15. Dodatkowo - na zimę, aby lepiej się jeździło wkładam do bagażnika 50kg worek z piaskiem. A JA TO CHYBA NA ZIME WRZUCE TESCIOWA A NA WIOSNE SAMA WYJDZIE :mrgreen: <bmw_1> Hahaha dobre dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi