Darozzzz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam. Dostałem od znajomego na tydzień interfejs taki jak na foto poniżej, wraz z okrągłym złączem diagnostycznym do BMW. Z tego co wiem, używał programu Car Soft. Mam więc pytanie, ponieważ widze że na tym forum "króluje" głównie INPA, Czy taki interfejs uciągnie w/w program? Chodzi mi głównie o zczytanie błędów sondy, przepłkywki oraz airbaga. Macie jakieś rady dla mnie? Dodam że nigdy nie podłączałem osobiście samochodu pod kompa, więc bardzo bym prosił o nakierowanie mnie na trop jak bezpiecznie podłączyć bmke pod kompa i pokasować wszystkie możlwe błędy:) Pozdrawiam;) [ATTACH=CONFIG]21232[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 inpa 5.0 - bmwturek - Chomikuj.pl pobierz to,i zgłoś się na PW albo GG,pomoge poinstalować i wytłumacze pare rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 pójdzie z INPĄ, ale nie z E36, to fejs OBD, połaczysz się z e39, e46, e38 i być może ruszy niektóre moduły z końca produkcji e36, ale nie koniecznie, do tego auta do pełni satysfakcji potrzebujesz ADS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) no właśnie, a ja mam E36 1.6 M40.... wale z tego co wiem, znajomy używał Car Soft i bez problemu kasował błędy.... nic, wieczór ściągnę program z wyżej podanego linka, i odezwę się na PW:)) Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Darozzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 aaa,e36,nie pójdzie ten fejs,aleeeee,proponuje zapytać kolege wyżej(Grzecha)o karte PCMCIA:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 obleci Ci też Opla i grupę VW do 2004 roku z tego co pamiętam. Ale Grzecha fejs bije tego na łeb - Viaken był bardzo niestabilny z bumą, gubił komunikację itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi