Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak w temacie mój bumer coś zastrajkował i albo aku zdechł zupełnie albo moduł komfortu mi się wysrał więc jakby ktoś mógł użyczyć na sprawdzenie 61.35-1.379 741 będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 nie wiem gdzie to się znajduje i czy jest w E34 , jak coś to u mnie na podwurku stoi takowa to jak coś to Ci mogę użyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Moduł komfortu jest pod tylną kanapą za kierowcą tylko nie we wszystkich E34 był taki moduł ale jeśli masz domykanie szyb z kluczyka to powinien być zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ok jutro zobaczę i cyknę fotę , bo auto jest u mamy na rancho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a co do akumulatora jaki potrzebny jest do Twojej bryki to : R6 12V 72Ah EN 760A V8 12V 85Ah 800A tak więc ten co ja mam na sprzedaż to trochę mały bo 60Ah 600A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nom 60Ah będzie mało , szukałem w katalogu Centry to w sam raz będzie ten CA770 niby następca tego co mam w tej chwili a jeśli tamten pochodził około 6 lat to chyba centra będzie dobrym rozwiązaniem Ale najpierw muszę wykluczyć jakieś kwiatki w elektryce zanim wywalę te 380zł na nowy aku lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Z tego co wyczytałem na necie ten sam moduł [h=2]61.35-1.379 741[/h] występował też w E36 jakby ktoś mógł sprawdzić i potwierdzić to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wg real u mnie jest ten sam: RealOEM.com BMW E34 520i BODY MODULS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak masz Piotrek pakiet oświetlenia wnętrza plus szyber w turasie to chyba faktycznie powinien być ten moduł u Ciebie A z najnowszych wiadomości to chyba jednak aku zgona zaliczył .... mija 12 godzina ładowania startowaliśmy z napięcia 6,72V a teraz jest ledwo 11,73V :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 próbowałeś inny prostownik podłączać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 próbowałeś inny prostownik podłączać ? Nie próbowałem bo tylko jeden mi został na stanie , ale prostownik raczej jest OK bo niedawno ładowałem aku do passata i normalnie odpalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Podczas ładowania jakie V jest na klemach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dobra najprawdopodobniej aku ma zwarcie rano jak wychodziłem to było 11,73V .... postał do godziny 17 rozłączony i już jest tylko 11,43V więc ... Panie Świeć nad jego klemami .... AMEN Jutro będę miał nową Centra Futura C770 następca tego co miałem do tej pory zobaczymy co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]21227[/ATTACH] O to chodziło ??? bo tylko takie coś jest pod kanapą za kierowcą z numerami 1391990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]21227[/ATTACH] O to chodziło ??? bo tylko takie coś jest pod kanapą za kierowcą Tak o to chodziło tylko na razie dupy nie zawracam , bo założę jutro nowy aku i zobaczymy czy bumer ożyje , jak by jednak coś było z modułem to dam znać :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 OK , ale miejmy nadzieję ,że wyjdzie Ci tańsza opcja :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mordulec a mierzyłeś na starym aku upływ prądu na postoju? Niektóre styki w module komfortu są "hot all" więc jak jest za niskie napięcie to styki puszczają(cykają). Na klemach prostownika podczas ładowania jest zykle 14,5 -16V ale jeśli po kilku godzinach masz ledwo 11.7 V to kicha. 12,65V to jest OK. Ładowanie w aucie działa? Mój aku po 7 latach jak padał to też miał odpały i przysiadał do 6-7V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Upływu nie mierzyłem bo w sumie i tak nie było większego sensu ... ale jak widziałem taki spadek napięcia na odpiętym aku to już wiedziałem że będzie kibel .... wczoraj założyłem nowy aku i wszystko wróciło do normy .... cykanie modułu komfortu ustało ... faktycznie chyba jak spadnie w okolice 6 voltów to zaczyna elektryka świrować No i teraz V8 elegancko zagadało .... ten dźwięk rekompensuje wszystkie fochy tego auta :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi