grzesiek2304 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam, oferuje sprzedaż interfejsów diagnostycznych ADS. Interfejs działa z takaimi programami jak Inpa, DIS, SSS Progman, NCS Expert. Obsługuje modele: E30, E31, E32, E34, E36, E38, E39, E46. Podłączany do komputera poprzez port com RS232. Cena: 1. Interfejs + wtyk BMW 20 Pin + wtyk OBDII (jak na zdjęciu) - 150zł 2. Interfejs + wtyk BMW 20 Pin lub wtyk OBDII - 130zł 3. Interfejs + kabelek z pinami (grubość pinów odpowiednia do gniazda okągłego BMW) - 100zł wysyłka: po przedpłacie listem poleconym priorytetowym - 8.00zł przesyłka pobraniowa - 13,50zł Wiele osób ma już moje interfejsy i sobie chwalą. Na życzenie mogę wystawić aukcje na allegro. Więcej informacji można znaleźć na mojej stronie internetowej (link w podpisie) grzesiek2304@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 POLECAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A da się przerobić na USB, czy działa z przejściówką COM - USB ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 z tego co wiem ADS nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 czy działa z przejściówką COM - USB kupujesz karte PCMCIA ,ale Argosy pojedyńczą i lata,ewntualnie inną,ale trzeba w takiej pogrzebać,ale od czego mamy Grzecha?już to rozpracował,napisz do niego na PW,a napewno dostaniesz wyczerpującą i w pełni satysfakcjonującą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Moja karta silicom dual nie ruszyla. Nie szlo przestawic io portu. Argosy nie sprawdzalem Wysłane z mojego GT-N7000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Argosy nie sprawdzalem pewniak,ale pojedyńcza,podwójna robi fochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no właśnie info mam takie że pojedyncze powinny działać nawet te tanie z allegro, ale Kosy karta nie ruszyła... może dlatego że podwójna..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi