Dziki Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Piotrek X251 pin 28-czarno biały-wchodzi siygnał ale nie wychodzi bo nie masz X501 (wtyczki BC4). Poprostu wepnij się w ten kabel a będziesz miał V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 X251 -to czarna wtyczka. Ta biała to X15:) Cholera te konektorki to mi się snią po nocach:) Sory za post pod postem ale na noki i mini operze edycja ist niet:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 wygląda bardzo fajnie, jak ktoś nie kumaty to pewnie nie połapie że to nie oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Dziki podeślij mi schemat 520 '94 jak masz bo chyba jednak kablologia różni sie od 525 Pietja kuogkuog śmiga pomiar prędkości :drunk: tylko skalibrować, kilkupaka przy spotkaniu już masz u mnie i jeszcze: wtryskiwacze, temp zew, labda, tem wody, temp oleju ... i już koniec hehehehe :bag: Edytowane 3 Lipca 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Mam schemat Siemensa ale kufa kabelki nie pasują w realu. Może mi ktoś podać numer pinów od kompa dla sterowania wtryskiwaczy i sonda lamba ( sygnał wejsciowy do kompa z lambdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 w autodacie jest tak,wejście kompa,siemens MS 40 sonda lambda-pin73-sygnał przychodzący-zapłon włączony-5V sonda lambda-pin73-sygnał przychodzący-na biegu jałowym-5V sonda lambda-pin75-sygnał przychodzący-na biegu jałowym,silnik rozgrzany-0,2-5V zmienny zawór wtryskowy-1 -pin 23 -2 -pin 50 -3 -pin 22 -4 -pin 6 -5 -pin 33 -6 -pin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Thx, jutro podłączę sie do kompa, przewody poprowadzone Chciałem się upewnić, to samo mam na schemacie tylko kolory kabli się nie zgadzały. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Czy wtryski do M50B20 maja wydajność 154 cc i ile to litrów na sekundę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi