Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

nie prosze nikogo aby jechal oglądac, bo narazie sie rozgladamy, ale moze akurat ktos zna to auto i cos o nim powie...

brat szuka auta za ok 15tys. nie musi byc jakis super modzony wóz, zeby odrazu kupował E30 328i :P

szuka normalniejszego auta i spodobala sie jemu ta:

Oferta - BMW 320 - Bmw e46 coupe 2.0 150km, sekwencja BRC auto przjechalo na gazie 20tys ,nie czuc zadnej roznicy w porownaniu z benzyna spalanie 12 litr

tylko mam co do niej mieszane uczucia... jakos wszystko niespójnie wygląda :P cena niby dobra i na dodatek ma gaz. ale... ulep ?

czy moze lepiej E46 320d i wgrać soft?

Prawa strona - pasażera jak na mój gust była klepana i lakierowana i to nie dokładnie, zderzak tylny tez nie do końca spasowany , zderzak przedni oklapnięty po stronie kierowcy, ramka pod reflektorem też odstaje. Trzeba to obejrzeć w realu. Po tych Photo bym się na to nie zdecydował na kupno.

tak jasne wydać 15 tys. zeby koniecznie mieć? trochę przesada, a przez kolejny rok wydać kolejne 15 na wymianę krzywych elementów lakierników i blacharzy? W dodatku narażać życie na jazdę takim składakiem to już lepiej te 15 tys. na taxi wydać.

SoulRea, jesli do mnie piszesz to zlego adresata obrales :) , ja bylbym w stanie dac spokojnie 30 tysi za e36 wycukierowane ale i tak z nastawieniem ze pewnie sa jakies detale do porobienia :) wiec "zeby miec" to raczej pogadaj z Bratem Pitera , ale za 15 tys nic lepszego miec nie bedziesz i to jest najprawdziwsza prawda :) , zobaczyc jak to wyglada , moze tylko bok byl przerysowany i ktos pod domem to naprawil kto wie , a moze nie ma tam zadnej cwiartki tylko kijowo sa zrobione drzwi i blotnik , tez bys nie wzial :D bo ja bym wzial :)

w zasadzie cena jest jeszcze do negocjacji, a odliczając koszt instalacji gazowej, wychodzi 12tys zl za e46 coupe z 6cyl pod maską... cena znakomita. tylko zalezy ile razy ta buda byla juz przystankiem pks :P no ale to mozna zweryfikowac tylko na zywo

Taa, ale ja z kolei inaczej do tego podchodze - nigdy nie interesuje sie najtanszym autem, w dodatku w mega okazyjnej cenie, bo tam musi byc cos nie halo. Nie ma dla mnie innej opcji, nikt nie wycenia dobrego auta ponizej ceny rynkowej. Poza tym kwestia bezpieczenstwa w aucie to dla mnie jeden z priorytetow przy zakupie, wiec nie chcialbym jezdzic samochodem i wieczne sciskac rozaniec w intencji nie rozpadniecia sie naszego pojazdu...

Taa, ale ja z kolei inaczej do tego podchodze - nigdy nie interesuje sie najtanszym autem, w dodatku w mega okazyjnej cenie, bo tam musi byc cos nie halo. Nie ma dla mnie innej opcji, nikt nie wycenia dobrego auta ponizej ceny rynkowej. Poza tym kwestia bezpieczenstwa w aucie to dla mnie jeden z priorytetow przy zakupie, wiec nie chcialbym jezdzic samochodem i wieczne sciskac rozaniec w intencji nie rozpadniecia sie naszego pojazdu...

Nic dodać nic ująć.

Odradziłem zakup tej BMW E46 COUPE 330D 204KM * ORYGINALNY M PAKIET * (2425356228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć do jej wyglądu niema ci się doczepić, natomiast znam jej historie jeśli chodzi o historie tej tu przedstawianej jej stan sam ja opisuje. Jakby miało tak być jak pisze Mazi to OK, ale kto coupe klepie i maluje walkiem pod domem.Co do okazji hmmm okazje trwają 1-2 godziny z natury i znikają w sina dal.