PiterOKL Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 nie prosze nikogo aby jechal oglądac, bo narazie sie rozgladamy, ale moze akurat ktos zna to auto i cos o nim powie... brat szuka auta za ok 15tys. nie musi byc jakis super modzony wóz, zeby odrazu kupował E30 328i szuka normalniejszego auta i spodobala sie jemu ta: Oferta - BMW 320 - Bmw e46 coupe 2.0 150km, sekwencja BRC auto przjechalo na gazie 20tys ,nie czuc zadnej roznicy w porownaniu z benzyna spalanie 12 litr tylko mam co do niej mieszane uczucia... jakos wszystko niespójnie wygląda cena niby dobra i na dodatek ma gaz. ale... ulep ? czy moze lepiej E46 320d i wgrać soft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Prawa strona - pasażera jak na mój gust była klepana i lakierowana i to nie dokładnie, zderzak tylny tez nie do końca spasowany , zderzak przedni oklapnięty po stronie kierowcy, ramka pod reflektorem też odstaje. Trzeba to obejrzeć w realu. Po tych Photo bym się na to nie zdecydował na kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Prawa strona ewidentnie pofalowana, maska siedzi krzywo, a reszta, to tak, jak napisał SoulRea. Pod maską też ciekawie - połamane plastiki i cos mam wrażenie, ze kielichy są nierówno. Zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 za ta cene , ogladac i jesli to nie bedzie totalny meksyk w postaci 4 cwiartek , to bym bral , nie oszukujmy sie 15 tys za coupe e46 i z gazem BRC to jest jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 tak jasne wydać 15 tys. zeby koniecznie mieć? trochę przesada, a przez kolejny rok wydać kolejne 15 na wymianę krzywych elementów lakierników i blacharzy? W dodatku narażać życie na jazdę takim składakiem to już lepiej te 15 tys. na taxi wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 SoulRea, jesli do mnie piszesz to zlego adresata obrales , ja bylbym w stanie dac spokojnie 30 tysi za e36 wycukierowane ale i tak z nastawieniem ze pewnie sa jakies detale do porobienia wiec "zeby miec" to raczej pogadaj z Bratem Pitera , ale za 15 tys nic lepszego miec nie bedziesz i to jest najprawdziwsza prawda , zobaczyc jak to wyglada , moze tylko bok byl przerysowany i ktos pod domem to naprawil kto wie , a moze nie ma tam zadnej cwiartki tylko kijowo sa zrobione drzwi i blotnik , tez bys nie wzial bo ja bym wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 w zasadzie cena jest jeszcze do negocjacji, a odliczając koszt instalacji gazowej, wychodzi 12tys zl za e46 coupe z 6cyl pod maską... cena znakomita. tylko zalezy ile razy ta buda byla juz przystankiem pks no ale to mozna zweryfikowac tylko na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Taa, ale ja z kolei inaczej do tego podchodze - nigdy nie interesuje sie najtanszym autem, w dodatku w mega okazyjnej cenie, bo tam musi byc cos nie halo. Nie ma dla mnie innej opcji, nikt nie wycenia dobrego auta ponizej ceny rynkowej. Poza tym kwestia bezpieczenstwa w aucie to dla mnie jeden z priorytetow przy zakupie, wiec nie chcialbym jezdzic samochodem i wieczne sciskac rozaniec w intencji nie rozpadniecia sie naszego pojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Taa, ale ja z kolei inaczej do tego podchodze - nigdy nie interesuje sie najtanszym autem, w dodatku w mega okazyjnej cenie, bo tam musi byc cos nie halo. Nie ma dla mnie innej opcji, nikt nie wycenia dobrego auta ponizej ceny rynkowej. Poza tym kwestia bezpieczenstwa w aucie to dla mnie jeden z priorytetow przy zakupie, wiec nie chcialbym jezdzic samochodem i wieczne sciskac rozaniec w intencji nie rozpadniecia sie naszego pojazdu... Nic dodać nic ująć. Odradziłem zakup tej BMW E46 COUPE 330D 204KM * ORYGINALNY M PAKIET * (2425356228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć do jej wyglądu niema ci się doczepić, natomiast znam jej historie jeśli chodzi o historie tej tu przedstawianej jej stan sam ja opisuje. Jakby miało tak być jak pisze Mazi to OK, ale kto coupe klepie i maluje walkiem pod domem.Co do okazji hmmm okazje trwają 1-2 godziny z natury i znikają w sina dal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 dzieki wielkie za pomoc samochod sobie darowalismy. jak cos wpadnie nam w oko to podrzuce linka do spoglądnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi