SoulRea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jak w temacie co myślicie o zmianie końcówki tłumika w dieslu. Jakieś pomysły i sugestie wszelkie opinie mile widziane. Dla przykładu myślałem o takiej. KOŃCÓWKA TŁUMIKA NIERDZEWNA MICHAEL SPEEDER DIESEL (2398338935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Właściwie to tylko estetycznie się poprawi troche, ale ja wolałbym chyba zmienić cały końcowy tłumik z jakąś nie rzucającą się za mocno w oczy dwururką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 W sumie tylko o estetykę mi chodzi , bo sterczy mi taki brzydki banan z tyłu i co mycie aż mi się coś robi jak na niego patrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Chcesz zamienic zardzewialy kran na nowy kran ? Niema sensu, wspawaj sobie jakas 2 rurke prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niema sensu, wspawaj sobie jakas 2 rurke prosta. słuchaj tego Pana:) on dobrze gada:)kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dokładnie. Mam ten sam dylemat... Ale jak coś robić to tylko wymiana końcowego z ładna dwurorka Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 To wszystko zależy jaki masz zderzak ja mam np M-pakietowy i mam założoną owalną , ale na dzień dzisiejszy chyba wpadła by dwururka , a jeszcze lepiej takie coś Kadex BMW E46 318d 320d Ulter Sport (2372771857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no wiec OK kranu nie będzie , będzie dubeltówka Thx za pomoc i porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No i gites kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi