barfiz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 dzisiaj miałem drugie spotkanie z policją na lotnisku czekałem na Dyzia i nic mi nie zrobili. Policja odjeżdżała Dyziu wjeżdżał,normalna ta policja w Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W Ostrowie juz bym stal bez dowodu, z mandatem i na bank by sie cos jeszcze znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie wiadomo jak zareagują jak będzie 20 BMW a nie tylko 1 lub 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie wiadomo jak zareagują jak będzie 20 BMW a nie tylko 1 lub 2? Jednym radiowozem będą bali sie podjechać kuog Z wcześniejszych wypowiedzi wnioskuję, że oleśnicka policja jest dość tolerancyjna (pewnie po szkółce tych najbardziej upierdliwych wysłali do Oławy). Można by spróbować z tym zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie wiadomo jak zareagują jak będzie 20 BMW a nie tylko 1 lub 2? pytałem jeżeli będziemy wariować palić gume a potem wyjedziemy na łysych oponach na ulice to po dowodzie ale jeśli będzie to normalne wariowanie i zostanie troche bierznika to można tam wjeżdżać mi wczoraj wymienili 3 rzeczy za króre powinni mi zabrać dowód: xenon,ciemne szyby,tylne opony ale nie zabrali powiedzieli że im sie nie chce pisać papierów.I najważniejsze każdy musi wjechać drogą gdzie nie ma zakazu lub potem powiedzieć że sie wjeżdżało drągą gdzie nie ma zakazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Z wcześniejszych wypowiedzi wnioskuję, że oleśnicka policja jest dość tolerancyjna Policja w Oleśnicy jest spoko mnie złapali jak nie miałem prawka i puścili ale policjantki są nienormalne i one nie odpuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Szukaj pozytywów, nawet tam zawsze można tak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 no to jak panowie robimy to spotkanie czy sie boicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 no to jak panowie robimy to spotkanie czy sie boicie Przecież jutro spot we Wro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 no wiem ale ja myśle przyszłościowo nie mówie że to ma być jutro ani za tydzień tylko w bliskiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Myślę ,że nikt się nie boi , a spota napewno zorganizujemy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Myślę ,że nikt się nie boi , a spota napewno zorganizujemy :lol: Pewnie kto nie ryzykuje ten nie jedzie:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o Oleśnicę to ja zawsze jestem na tak. Mam blisko, a więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o Oleśnicę to ja zawsze jestem na tak. Noooo , nawet obrazek z sygnatury masz z lotniska w Oleśnicy :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Noo ja sie pisze, ciemnych szyb juz niemam, xenon tez zdemontowany, tymczsowo dowod zabrany, moge jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Noo ja sie pisze, ciemnych szyb juz niemam, xenon tez zdemontowany, tymczsowo dowod zabrany, moge jechac To dostawiasz mandat za złą fryzur i zabiorą co Dowód Osobisty bo masz nie aktualne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Oleśnica świetna miejscówa i grill można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi