Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Dyziu pewnie będzie się orientował

no dlatego was wtedy przez miasto prowadziłem bo jak widać ta droga jest jaka jest:) a ta co na filmiku kolegi to jest wjazd z trasy nr8:) a Piotr oficjalną to wjeżdżaliśmy wtedy:) a tak ogółem to są chyba 4 wjazdy:) ale najlepszy jest ten od wileńskiej czyli od ronda koło shella do końca miasta:)

no dlatego was wtedy przez miasto prowadziłem bo jak widać ta droga jest jaka jest:) a ta co na filmiku kolegi to jest wjazd z trasy nr8:) a Piotr oficjalną to wjeżdżaliśmy wtedy:) a tak ogółem to są chyba 4 wjazdy:) ale najlepszy jest ten od wileńskiej czyli od ronda koło shella do końca miasta:)

Tak czy siak podstawowa kwestia , czy przy tej co wjeżdżaliśmy są jakieś znaki zakazu wjazdu informacje o terenie wojskowym itd itp ??

ja byłem tam o 20 i policja przyjechała i gadałem z nimi i powiedzieli że nie można tam wjeżdżać ale ja powiedziałem że wjechałem drogą gdzie nie było żadnego znaku i zaczełem z nimi gadać to powiedzieli mi że oni tylko upominają żadnej lipy nic nie robią tylko ma to być odpowiedzialne z naszej strony jak tam wjedziemy czyli jak pali ktoś laka i wyjedzie na łysych oponach na droge to przeczepią cały samochód. Policjańci spoko naprawde powiedzieli mi że sprawdzają lotnisko o parzystych godzinach i zawsze jeżdżą busem Fiat Ducato to chyba jest numery DOL L501 i powiedzieli że dają czas na wyjazd bo jadą nie więcej niż 20km/h pasem żeby nikogo nie musieli upominać, powiedzieli mi że moje szybki to powinienem skrobać ale nie chce im sie pisać papierków

Jak byliśmy ostatnio na lotnisku na grilu to przecież ten Bus Policyjny przejeżdżał z prędkością patrolową minął nas było koło 20 beemek i sobie pojechali dalej , więc raczej ze strony policji nie powinno być dramatu .... bardziej zastanawia mnie to co mogą wojskowi zrobić bo tak czy siak to ich teren :)