Dyziu Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 barfiz a od której strony wjechałeś???? bo od wileńskiej jest znak zakazu jak Byk!! jak cos to jakiegoś spontana w tygodniu pod wieczór można pyknąć jeśli tak mówisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 dziś byłem na lotnisku na Skarbimierzu zloty jak za dawnych czasów aut kupe, poprostu dzierżawa pasa już się skończyła (była do czerca) kukurydza wysprzątana pas nie pzarasztany trawskiem jest OK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ja wbijam od strony Cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 PS.jutro będe miał wiadomości czy można śmigać po lotnisku czy nie. Dyziu ale spontan to znaczy co?? bo ja widze że z twoją bawarką to ja nie mam szans ty masz widze 221km a ja 160km cyfry mówią same za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 No i jak od strony Cieśli nie ma to zawsze można się wymigać , A z drugiej strony to mi jest obojętnie gdzie , postać pogadać pośmigać kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dokładnie też tak myśle zawsze wszyscy co sie ścigają driftują wjeżdżają od strony cieśli nawet lawety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Póki co jest spot w niedzielę, a więc Oleśnicę myślę można zostawić na inny dzień... niekoniecznie w tym tygodniu... a wtedy grill itp... Oleśnica to fajna miejscówka, a więc ja jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 a gdzie ten spot sie w niedziele odbędzie bo nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 dla niektórych ten wjazd już jest przegrany lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 To myśmy chyba z drugiej strony wjeżdżali ostatnio , Dyziu pewnie będzie się orientował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dokładnie, ta droga wygląda na "mało oficjalną", byc może nie ma nazwy, więc trzeba sprawdzić tą bardziej oficjalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dyziu pewnie będzie się orientował no dlatego was wtedy przez miasto prowadziłem bo jak widać ta droga jest jaka jest:) a ta co na filmiku kolegi to jest wjazd z trasy nr8:) a Piotr oficjalną to wjeżdżaliśmy wtedy:) a tak ogółem to są chyba 4 wjazdy:) ale najlepszy jest ten od wileńskiej czyli od ronda koło shella do końca miasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 no dlatego was wtedy przez miasto prowadziłem bo jak widać ta droga jest jaka jest:) a ta co na filmiku kolegi to jest wjazd z trasy nr8:) a Piotr oficjalną to wjeżdżaliśmy wtedy:) a tak ogółem to są chyba 4 wjazdy:) ale najlepszy jest ten od wileńskiej czyli od ronda koło shella do końca miasta:) Tak czy siak podstawowa kwestia , czy przy tej co wjeżdżaliśmy są jakieś znaki zakazu wjazdu informacje o terenie wojskowym itd itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 czy przy tej co wjeżdżaliśmy są jakieś znaki zakazu wjazdu informacje o terenie wojskowym itd itp ?? Tak i pisałem o tym niedawno:) ale na innych nie ma a ludzie z tego co widziałem śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A więc w razie czego wystarczy powiedzieć, że się wjechało od innej strony i po sprawie. Zresztą my jesteśmy spokojni ludzie, a więc nie powinni się czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tak i pisałem o tym niedawno:) ale na innych nie ma a ludzie z tego co widziałem śmigają No to lekka kicha jak jest zakaz to w sumie mogą się dopierdzielić obojętnie którędy wjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 niby tak ale można zawsze powiedzieć tak jak Jaro mowi:) hehe a u nas policja się nie czepia jak nie robisz wiochy czy nie odp.erdzielasz maniany...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja byłem tam o 20 i policja przyjechała i gadałem z nimi i powiedzieli że nie można tam wjeżdżać ale ja powiedziałem że wjechałem drogą gdzie nie było żadnego znaku i zaczełem z nimi gadać to powiedzieli mi że oni tylko upominają żadnej lipy nic nie robią tylko ma to być odpowiedzialne z naszej strony jak tam wjedziemy czyli jak pali ktoś laka i wyjedzie na łysych oponach na droge to przeczepią cały samochód. Policjańci spoko naprawde powiedzieli mi że sprawdzają lotnisko o parzystych godzinach i zawsze jeżdżą busem Fiat Ducato to chyba jest numery DOL L501 i powiedzieli że dają czas na wyjazd bo jadą nie więcej niż 20km/h pasem żeby nikogo nie musieli upominać, powiedzieli mi że moje szybki to powinienem skrobać ale nie chce im sie pisać papierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 hehe to na pewno była policja? normalnie nie wierze albo sie teraz zaczają dopiero;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak kiedyś tam wjeżdzałem też się z nimi mijałem właśnie busem jechali , ale nawet mnie nie zatrzymali , pojechali sobie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak byliśmy ostatnio na lotnisku na grilu to przecież ten Bus Policyjny przejeżdżał z prędkością patrolową minął nas było koło 20 beemek i sobie pojechali dalej , więc raczej ze strony policji nie powinno być dramatu .... bardziej zastanawia mnie to co mogą wojskowi zrobić bo tak czy siak to ich teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak będzie sporo fur a podjadą , to się rozpryśniemy w wielu kierunkachlolol honkerem nie złapią nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Raz ostrzegają a innym razem powystawiają wnioski i tyle miejmy nadzieje ze tego nie będzie w każdym razie trzeba być ostrożnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi