kristiano83 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 mam pytanie dotyczące regeneracji skóry ?może ktos sie orientuje jaki jest koszt takiego zabiegu oraz gdzie w dolnośląskim lub opolskim można taki zabieg przeprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 BALSAM, RENOWATOR SKÓRY,TAPICERKI 21 KOLORÓW (2378712453) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kup sobie to, ponoć dobre , a potem szukaj firm :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak ten balsam jest dobry mój ojciec odnawiał tym fotele w swoim samochodzie i efekt był zaskakująco dobry polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 oczywiscie balsam zalatwia sprawe ale nie na dlugo najlepiej oddac do firmy np takiej jak Kevin oddał swoje m3 cabrio, efekt utrzyma sie z 2-3 lat RYŚ - Czyszczenie i renowacja skór - Wrocław. zadzwon tutaj i spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 RYŚ - Czyszczenie i renowacja skór - Wrocław. zadzwon tutaj i spytaj Byłem tam i muszę powiedzieć jest super. Trafiłem akurat jak robili 7, a obok 3 zrobiona to rewelacja. na stronie są też zdjęcia ich prac. Za poradę u nich nic nie płacisz, wiesz można wpasc pogadać, obejrzą auto powiedzą ci co i jak. Widać że znają się na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano83 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 dzwoniłem dzisiaj do wro i rozmawialem troszke biorą!!!!za fotel 200-400zł :?moze sam spróbuje ale firma to firma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 dzwoniłem dzisiaj do wro i rozmawialem troszke biorą!!!!za fotel 200-400zł :?moze sam spróbuje ale firma to firma! Wydaje mi się, że opisując problem przez telefon oraz to co sie chce zrobic ze skóra (forma regeneracji) zawsze powiedzą więcej. Ja byłem osobiście za obszycie kierwnicy 190zł. A za odświeżenie fotela 100zł Zalezy co chcesz zrobic, napewno lepiej podjechac pogadac nawet cos zbic z ceny. Chyba ze masz daleko i nie opłaca się jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jako że już od ostatniego postu trochę mineło, to robił ktoś może regeneracje we wrocu lub w okolicach? i mogłby polecić kogoś we w miarę dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jezeli to tylko regeneracja i zadnych dziur nie masz to zrob ro sam. Jest duzo srodkow na rynku. Ja ostatnio robilem u siebie i wyszlo git. Mialem powycierane boczki foteli. Teraz wyglada jak nowka. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Też jestem zdania, że póki nie ma masakry to zawsze można spróbować samemu. Wiadomo, jak skóra jest styrana to lepiej dać do firmy, ale jak jest tylko mocno zabrudzona to można samemu. Na alledrogo jest masa produktów w tej kategorii... Ja osobiście używam gliptona i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 albo jestem głupi albo niewiem.... do mojego środka wybrać biały czy szary odcien?? CZYSZCZENIE + KOLORYZACJA SKÓRY 21 KOLORÓW (3075824321) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sandra mówi że szary a ja że biały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Też bym wybrał biały. Będzie lux Nie słuchaj Sandry, młoda jest i się nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 też bym wziął biały - szary może się okazać za ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja jak robilem swoja to podalem kod tapicerki skorzanej i gosc z ebaya dobral kolor sam. Mysle ze tez tak powinienes zrobic. Musisz pamietac ze jak zle dobierzesz bedzie sie odroznial od innych foteli no chyba ze robisz wszystko lacznie z boczkami :thumbup: Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Rozkoduj sobie vin i bedziesz miał kolor (jeśli nie był zmieniany), tu BMW - Czyszczenie skóry, renowacja skóry - Lederzentrum masz całą palete i ewentualnie im podeślij to ci chyba dobiorą, ja chyba zrobię podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja raz na jakiś czas stosuję mleczko do skóry SONAX ale mimo to jak się zrobi ciepło to mam zamiar zregenerować skórkę w własnym zakresie produktami firmy: SAPHIR i AVEL.(Powinny poleprzyć wygląd czarnej 23 letniej skóry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi