Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Wyjdziemy z grupy?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wyjdziemy z grupy?

• TAK
    • NIE... bo znowu dachu nie otworzyli, spalonego nie bylo, a u Smudy bez zmian :-P

Rekomendowane odpowiedzi

Tazunio, jak nasi pykna pepikow to bierzesz L4? :P

nie musze, wiekoszosc ludzi w Czechach zyczy kadrze Czeskiej wszystkiego najgorszego... a nam wygranej kuog

tutaj tez maja dosc "starej gwradii" na zlotych stolkach

ja typuje 2-1 dla naszych happy_bmw

Po pierwsze to i tak dobrze, ze podjeli walke i po raz pierwszy od kilku lat 3 mecz nie byl meczem o honor. Ale niedosyt jest, bo to jak zagrali w 2 polowie wola o pomste do nieba. Tak grac to mozna jak sie wygrywa 2:0, a nie przy bezbramkowym remisie. Czesi byli do ogrania, zabraklo lepszej egzekucji w pierwszej polowie (najbardziej zal sytuacji Lewandowskiego, liczylem, ze wykorzysta ja). Gdybac teraz mozna, szkoda, ze to juz koniec, bo jednak zupelnie inny charakter maja mecze o taka stawke rozgrywane poza granicami naszego kraju, a u nas. Nie pamietam, kiedy ostatnio az tak bardzo przezywalem mecze pilkarzy, zawsze bardziej ciaglo mnie do basketu ;)

Ale Ruskie to dali dupy po calosci :D

ja myśle,że wylazł tutaj też wysiłek włożony w mecz z ruskimi(im zresztą też),sił starczyło na 45 min,ale ku*wa,klasowe drużyny ,mając jedną taką sytuacje,jakie mieli,wygrywają mecz 1:0,to jest nasz problem chyba,muszą mieć sto okazji,żeby wykorzystać jedną

no szkoda,no ale nic,euro trwa,będzie jeszcze kilka pięknych meczy do obejrzenia