Forest Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wiem, że z racji odległości może byc problem z zebraniem ekipy ale liczę na to, że znajdzie się na naszym forum kilka osób z okolic które dołączą. 4 sierpnia nasi Klubowi znajomi - Hubert i Monika wstępują w związek małżeński. Uroczystośc odbędzie się w malowniczym mieście Kielce. Pana Młodego trzeba zabrac ze Ślichowic, ul. Kazimierza Wielkiego, następny punkt wycieczki Młoda i odwózka do kościoła P.W. Św. Józefa Oblubieńca NMP przy ul. Łódzkiej. Muszą tam byc na 16.00. Jeśli ktoś zechciałby wziąc udział w orszaku niech dopisze się w tym temacie. Oczywiście znajdzie sie kilka butelek weselnej dla osób które wezmą w tym udział by mogły później wypic zdrowie Młodej Pary. Kto chce, kto może, kto ma ochotę dołączyc - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A czemu tego tematu nie wrzuciłeś do Spotów Zlotów ?? klubowicz się żeni więc obowiązkowo do Spotów 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Bardzo bardzo bym chcial wiec pisze sie na 99%. A na tor po drodze wpadniemy :-) ? 1. Kosa Wysłane z mojego GT-N7000 Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Możliwe , że w tym czasie będę w Skarżysku K. a więc bardzo blisko , tak więc jeśli tylko... to jestem:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 1. Kosa 2. Foresty Kierowniki przenieście proszę temat :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wiec i ja tez przyjade :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) 1. Kosa 2. Foresty 3. Majonez + E46 Młodego Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 kutwa przemyśle głęboko temat:) bo jak narazie to brak gotówki bo ostatniego sierpnia na wakacje śmigam......ale postaram, się.. choć nie obiecuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Koledzy i koleżanki... Nie wiem co powiedzieć. Będzie nam niezwykle miło widzieć Was w orszaku i z mojej strony obiecuje że "wody z lichenia" nie zabraknie Z drugiej strony wiem że to kawał drogi i nie będę miał nic przeciw ani za złe jeśli po prostu Was nie będzie. A na tor po drodze wpadniemy :-) ? Pracuje nad tym, więc kto wie czy na 1 - 2h nie będziemy mieć toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Hmm to może jakiś taki luźny spot przed weselny jakoś tydzień wcześniej dla tych którzy chcieliby złożyć Wam życzenia jak jeszcze będziecie we wrocku bo wiadomo ..... kawałek do Scyzoryków jest :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Hmm to może jakiś taki luźny spot przed weselny jakoś tydzień wcześniej dla tych którzy chcieliby złożyć Wam życzenia jak jeszcze będziecie we wrocku bo wiadomo ..... kawałek do Scyzoryków jest ja wiem ja wiem!!!!wieczór kawalerski Hubertowi zrobimy!!! hehe:drunk::drunk::drunk::drunk:tylko zablokujcie Moni wstępna Forum:) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No w sumie spot nie jest złym pomysłem... a Monia nie będzie miała nic przeciw kawalerskiemu Jestem szczęściarzem jeśli chodzi o moją przyszłą żonę bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jestem szczęściarzem jeśli chodzi o moją przyszłą żonę taa,każdy tak mówił,pczekaj z 10 latlolol hehe,oczywiście żarcik,ode mnie,to na razie najszczersze życzenia,i kto wie,bo jakoś tak,w tym czasie,chyba będę w Kielcach,ale nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dirty, ale to napisał 5oul... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no teraz zauważyłem,dałem normalnie cytuj zaznaczony tekst u 5oula,i tak wyszło,nie wiem czemu,może po prostu Dyziu też jest szczęściarzem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jestem szczęściarzem jeśli chodzi o moją przyszłą żonę Ona jest po prostu cierpliwa zobaczysz co będzie jak już oficjalnie do niej będziesz należał, gdy obrączka trafi na rączkę Parasolka i wałek zobaczy światło dzienne. - a zacznie się tak : Gdzie byłeś po pracy spóźniłeś się 15 minut i nie tłumacz się korkami na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 mam zaplanowany na ten termin urlop ale zobaczymy jak bendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 A na tor po drodze wpadniemy 5oul próbuje coś załatwic. Ale gdyby nie dało rady to i tak nic nie stoi na przeszkodzie by rozbic się namiotami na polu biwakowym które jest na torze i zostac na noc Można by zrobic integrację z Klubem BMW Kielce i MNT Kielce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Można by zrobic integrację z Klubem BMW Kielce i MNT Kielce KOKO KOKO Buma spoko NIE GŁUPIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No więc słuchajcie, po bardzo długich rozmowach i dyskusjach z władzami Toru nie udało się nic wskórać. Mają ręce związane ponieważ tor został zarezerwowany przez prywatną grupę. Kierownik obiecał jednak że spróbuje z nimi porozmawiać czy w razie "w" moglibyście wjechać na 1h pośmigać z nimi. Nie chcę nic obiecywać ale zobaczymy bliżej terminu, co się będzie działo. Jeśli chodzi o sam tor... to od kiedy ja na nim jeździłem dużo się zmieniło. Wymieniono asfalt na bardziej przyczepny, cały tor wyrównano z poprzecznych nierówności. Może w przyszłym roku zarezerwować sobie termin i urządzić tam porządny zlot kilku klubów. Jeśli ktoś był na tym torze to wie co tam można zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi