latopyrz22 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A więc wszystko jasne jednym słowem brak słów dokładnie tak.Ładne w tym aucie to fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 dokładnie tak.Ładne w tym aucie to fotele. No i te fele bym chętnie przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ja sie tylko zastanawiam czego Ty oczekujesz po autach za 5 tysiecy , chcesz miec w faktycznie bardzo dobrym stanie to bez 20 nawet nie podchodz a i szukania bedzie z rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ja sie tylko zastanawiam czego Ty oczekujesz po autach za 5 tysiecy , chcesz miec w faktycznie bardzo dobrym stanie to bez 20 nawet nie podchodz a i szukania bedzie z rok Sorki ale nie kumam twojego postu:roll:pytanie_bmw za dwie dychy e36 chyba M3:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 a dwie dychy e36 chyba M3 chyba z połową silnika:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Angola za 2 dychy kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Angola za 2 dychy kupi. ciekawe co to bedzie za angol chyba taki ktory ma 250-300 tys przebiegu prawie ze torowego i 250-260 koni z 320. zdrowy anglik to 4-5 tys funtow do zaplacenia NA MIEJSCU , BEZ POSREDNIKOW i do tego dolicz sobie koszt transportu pozniej dolicz sobie koszt przekladki rejestracji to jest 10 tys , i zeby to auto w miaro sie trzymalo kupy to 10 tys trzeba w nie wlozyc typu hamulce , gumy zawieszenia , drazki , laczniki itd. a wiadomo ze w M3 , kwoty sa 4x 325/328 . wiec zakladajac nawet kupno za 20 anglika przekladka rejestracja + ogarniecie podstaw to jest i tak 40 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ciekawe co to bedzie za angol chyba taki ktory ma 250-300 tys przebiegu prawie ze torowego i 250-260 koni z 320. zdrowy anglik to 4-5 tys funtow do zaplacenia NA MIEJSCU , BEZ POSREDNIKOW i do tego dolicz sobie koszt transportu pozniej dolicz sobie koszt przekladki rejestracji to jest 10 tys , i zeby to auto w miaro sie trzymalo kupy to 10 tys trzeba w nie wlozyc typu hamulce , gumy zawieszenia , drazki , laczniki itd. a wiadomo ze w M3 , kwoty sa 4x 325/328 . wiec zakladajac nawet kupno za 20 anglika przekladka rejestracja + ogarniecie podstaw to jest i tak 40 tysi Kto Ci takuch bzdur naopowiadal Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kto Ci takuch bzdur naopowiadalWysłane z mojego GT-N7000 ale jak juz mamy rozmawiac to prosilbym o jakies kontr argumenty a nie proby zrobienia glupiego , moze tak zapytam sledzisz rynek Angielski ? bo ja tak i to na bierzaco jak jest jakas FAJNA ZDROWA eMka to kosztuje różnie ale od 4 nawet do 6,5 tys funtow , policz sobie koszta transportu , rejestracji i jak to w takim aucie zawsze jest cos do zrobienia a ja raczej naleze do ludzi co nie oszczedzaja na aucie i chca miec w jak najlepszym stanie samochod i tyle mi wyszlo po szybkich wyliczeniach ktore nie mowie ze sa bezbledne bo na zastanowienie sie poswiecilem z 10-15 sekund. no chyba ze Ty nalezysz do osob ktore twierdza ze da sie kupic zdrowa eMke za 15-20 tysi z kierownica po lewej stronie no to w takim razie uwazam ze dyskusja jest zbedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) BMW 320i 1995 rok LPG (2541449023) - motoAllegro Witam znalazłem coś takiego,warto się tym zainteresować? Oferta - BMW 320 - Witam. Mam do zaoferowania samochód marki BMW. Autko sprawuje się bez zarzutów sztywna, bez jakichkolwiek luzów, itp. Założona jeszcze to ale nie wiem jakoś automat mnie nie przekonuje Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez latopyrz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie wiem, czy to wina tych brewek, ale wygląda, jakby prawy róg maski był niżej, niż lewy. Poproś o normalne zdjęcia, bo po tych ***** widać - wtedy się zobaczy. W każdym razie za takie pieniądze powinieneś już znaleźć coś, co nie rozpadnie się od głośniejszego pierdnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie wiem, czy to wina tych brewek, ale wygląda, jakby prawy róg maski był niżej, niż lewy.Poproś o normalne zdjęcia, bo po tych ***** widać - wtedy się zobaczy. W każdym razie za takie pieniądze powinieneś już znaleźć coś, co nie rozpadnie się od głośniejszego pierdnięcia spoko napisałem do gościa o więcej fotek teraz czekam czy mi podeśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 BMW 320i 1995 rok LPG (2541449023) - motoAllegroWitam byłem zobaczyć to BMW i progów pod listwami w niej nie ma,nadkola tylne były poszerzone ale nie udolnie ponieważ odchodzi szpachel i trzeba wstawiać reperaturki, butla gazu z 2004r a w dowodzie gaz z 2008r.silnik czysty nigdzie wycieków nie widziałem ale przy przy gazowaniu było słychać vanosa. tak ogólnie to ładnie wizualnie sie prezentowała.Ale z gosciem co do ceny sie nie dogadałem i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Coś mi się ta coupe za bardzo nie widzi pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 !!!OKAZJA!!! ZOBACZ (2555139994) - motoAllegro jeszcze to znalazłem ale nie wie czy sobie tym głowę zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Myślę że warto zobaczyć tą blime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wsumie to najlepiej wyglada z tych wszystkich co tu wklejales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wygląda na fajną Bunię warto pojechać zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 dlaczego wyławiasz takie same kapcie :?: za 5 koła nic nie kupisz sensownego w coupe,zobacz to: pomiędzy 6-7 Godne Uwagi BMW Sport/Coupe (2554303717) - motoAllegro Oferta - BMW 328 - Sprzedam e36 Coupe z silnikiem 2,8 (M52b28), pierwotnie bylo to 320Ci. Zawieszenie sportowe, Felgi alu 17", M-pakiet, Szpera (dodatkowo Oferta - BMW 325 - Sprzedam lub zamienię!!! Auto jest do poprawek lakierniczych. Zawieszenie mtechnic,skóra dwukolorowa, M-pakiet.Klimatyzacja jest spra Oferta - BMW 318 - BMW e36 318 is coupe rok prod. 1993.09.27 data pierwszej rejestracji w kraju 2010.03.03 -przegląd do 03.2013r -OC do 30.09.201 Oferta - BMW 320 - STAN AUTA BARDZO DOBRY.SPRAWNY TECHNICZNIE.WIĘCEJ INFORMACJI POD.NR.TEL.535 571 555 Ilość poduszek powietrznych : 1 7 tyś+ Oferta - BMW 325 Oferta - BMW 325 - witam! bmw obnizone,nowe sportowe amory,wydech i zawieszenie acshnitzer plus orginalne zawieszenie, 2kpl alum na zime oz 15 na lato oz BMW e36 318is m-pakiet 1993/94 (2566820691) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ta 328 ktora pawelo wkleil wyglada w miare sensownie. Zainteresuej sie czyms takim....boze wlasnie wlazlem w linka tego cuda z pierwszej strony.. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 w miare sensownie ale rdza to ją wpiedziela........................................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Trudno aby auto z tego rocznika było igłą,ale to tylko rdza zawsze można coś z tym zrobić .latopyrz22 słuchaj doskładaj sobie sianka i w okolicach 7 max 8 tyś kupisz naprawdę fajną sztukę bmw_1nie ma co sobie głowy zawracać czymś tanim bo zazwyczaj trzeba będzie wpakować w to jeszcze ze 2 tyś aby miało ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Już to pisałem, ale powtórzę - poniżej 6500 zł QPjki z 6 garami się nie kupi. Przynajmniej nie takiej, która by się nie rozpadała, albo nie miała znajomości z drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) jeżdżąc i patrząc na te co oglądałem to jestem w szoku ,bo za swoją qp to powinienem o niebo więcej wziąć w stosunku do tych cen,jak swoją zakupiłem to z pęcherzem na tylnym nadkolu i po 2 latach z nim ją sprzedałem ,a te co są w tej samej cenie co sprzedałem to zgniłe są. Znalazłem jeszcze taką która mi się podoba ale daleko i nie wiem czy warto jest ryzykować wyjazd BMW E36 COUPE (2544685833) - motoAllegro powiem jeszce tak z komisu auta mnie nie interesują(nie miłe przeżycia po zakupie BMW z komisu) ,woj.raczej łódzkie ,wielkopolska wchodzi w grę. Pojemność 2.0l w qp Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez latopyrz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam Temat do zamknięcia BMW 320 coupe zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi