Dyziu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 wiesz po wypłukaniu wszystko wychodzi............... np szklanki czy uszczelniacze!!! więc wiec że kupując takie auto ktoś o nie nie dbał............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 dodam jescze tylko ze auto było sprowadzone i kilka miesięcy jeżdzone u nas ale nie wiem czy w pl był olej wymieniany bo to handlarz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 dodam jescze tylko ze auto było sprowadzone tamto też było sprowadzone...............i takie cyrki........ dodam że dla siebie go sprowadzili............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 wszystko ładnie tylko ja chcę 320 Tylko po co, skoro za podobną kasę możesz mieś 2,5, pali w sumie tyle samo co 2,0 - jakieś dziwne zboczenie 2,0 i już ?:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Może chodzi o ubezpieczenie? Ja też swoją kupiłem z powodu wysokości stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jak już chcesz tak na gwałt 2.0 to bierz M52 moim zdaniem jest bardziej dynamiczny niż M50 a jezdziłem wieloma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 chłopaki mam sprawę jak ewentualnie domowym sposobem można sprawdzić silnik np.czy olej bedzie spalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Oferta - BMW 320 - Witam,mam do sprzedania bmw 320 , 150KM na vanosie,silnik suchy bez wycieków (nie widział gazu!),zawieszenie nie wybite,wszystko spra a co sądzicie o tej jak za takie pieniądze? maska grill ma inny odcień i błotnik jest lekko wgięty,progi i podłoga cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Oferta - BMW 320 - Witam.W dniu dzieisjszym mam do zaoferowania ładną Beemke E36 z 2litrowym silnikiem M52B20 na Vanosie w nadwoziu Coupe.Auto jest w ko Oferta - BMW 328 - Auto wymaga małych poprawek lakierniczych. Instalacja gazowa jest sekwencyjna, bardzo dobrej jakości.Wizualnie jak na ten rok bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 W miarę ładna ale trzeba było by ją bliżej sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 a co myslicie o tej Sieradzak.pl - BMW e36 320 - Zagórcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 0 zdjęć środka nie wiadomo jaki rocznik dziwny trochępytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) własnie środka nic,silnik jest wsadzony m50b20 bez vanosa i z tego co wyczytałem po vinie to jest to rocznik grudzień 92 a nie 93 a czy ktoś moze mi rozkodawać pełny vin? własciciel twierdził przez telefon ze jest z 93r. Edytowane 16 Lipca 2012 przez latopyrz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Oferta - BMW 320 - Witam,auto wyjątkowo zadbane,jeżdżę nim na codzień i jestem bardzo zadowolony,sprzedaje tylko z powodu powrotu do serii 7,silnik t a co myslicie o tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 wygląda przyzwoicie trzeba by już na żywo szukać wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ładna moim zdaniem warto ją zobaczyć na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 i jeszcze przykuła moją uwagę.Fotki środka ma mi podesłać Bmw E36 320 i SPRZEDAM ! PILNE!!! Tomaszów Mazowiecki ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) heh ta dużo gorzej wygląda na żywca pewnie jeszcze bardziej , widać że zaniedbana :drool: ale jak pilne to zleci na cenie koła kosztują kanapy też lipton , wypas słaby , gała out o takie moje zdanie Edytowane 17 Lipca 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 autko podobno jest bez rdzy gaz ma od 2007r i silnik podobno nie pobiera oleju. Ale nie chce mi podesłać vin auta trochę dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ale nie chce mi podesłać vin auta trochę dziwne jak zespawana z kilku to nie wie który vin wybrać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 jak zespawana z kilku to nie wie który vin wybrać lolol może taż tak być ,ale jeszcze pomęczę gościa może mi podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 a co myslicie o tej Sieradzak.pl - BMW e36 320 - Zagórcze Byłem tą sztukę obejrzeć i myślałem ze gość zaraz wyłapie po prostu po pysku.tak roz***anego auta to naprawdę dawno nie widziałem,zgniłe ,podarte,powgniatane,a z silnika leci gdzie sie tylko da,i w dodatku nie kompletna,sama podsufitka miała gdzieś na pewno około 40szt wkrętów.po mojej wizycie gość od razu wycofał ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Byłem tą sztukę obejrzeć i myślałem ze gość zaraz wyłapie po prostu po pysku.tak roz***anego auta to naprawdę dawno nie widziałem,zgniłe ,podarte,powgniatane,a z silnika leci gdzie sie tylko da,i w dodatku nie kompletna,sama podsufitka miała gdzieś na pewno około 40szt wkrętów.po mojej wizycie gość od razu wycofał ogłoszenie. Zabiłeś w nim ostatnia nadzieje na sprzedaż. Będziesz miał go na sumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 po prostu aż serce boli jak tak można auto zaniedbać.trudno będzie jednego gamonia mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 heh takie śliczne sztuki nie raz się trafiają wiem coś o tym bo moja bawarka to gdzieś 30 autko jest tak że dużo widziałem i nie raz nie dwa było tak że autko stan bdb. ja przyjeżdżam a tu wrak :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi