SoulRea Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A były tam jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No ba, auto miałeś ustawione na wprost toru. :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 a i na koniec piękna fela i pięny motor:-P heh, fajna fota, widać ze zarwany cały dzien przy lakierze daje rezultaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Widzę ze udana impreza była ja nie dałem rady :xale następnej nie odpuszczękuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A czyje było to 4.4 L i jakiś większy opis co to za fura? Wiem że E30, ale kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A czyje było to 4.4 L i jakiś większy opis co to za fura? Wiem że E30, ale kogo? Dobre pytanie, też nie wiem, może Kosa wie ale i tak nie powie bo on mu światopogląd zburzył :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No ba, auto miałeś ustawione na wprost toru. A te takie małe co miedzy oponami co jakiś czas warczały ?? Hehehehe było wiele fajniejszych atrakcji niż jakieś tam komarki. Masa nowych ludzi których wspaniale było poznać. Paręnaście fajnych Buniek do oglądania, a nie tam komarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Widzę że najcik (w dzień - hehehe) się udał happy_bmw My byliśmy u Taty w Bolesławcu. Ale myślę, że nowe towarzystwo pojawi się również na następnych spotkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nastepne spotkanie to juz na Redeco chyba na zlociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No na Redeco muszę być i będę. Nysa mi niestety nie wyjdzie mojej siostra przylatuje z USA i będę jako przy****s robił cały weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A co z tą Nysą? Wie ktoś coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A co z tą Nysą? Wie ktoś coś na ten temat? http://www.maxbimmer.pl/f19/bmw-klub-poludnie-30-06-01-07-2012-nysa-summer-patrol-18211/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A co z tą Nysą? Wie ktoś coś na ten temat? A był to pościk na ten temat z tego co pamiętam to ten weekend właśnie. 2 dniowy spot nad jeziorem Nyskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi