galone Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz 20. Paweł & Karolcia & Zuzia 21. Livin 22. Kosa lub Kosy 23. Wojtas_wrock (na 99%) 24. DUCHU 77 25. galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fajniutko będzie ale nie dla mnie Jutro spot to pojechałem trochę umyć auto, po umyciu wycieram i tu zonk patrze jak się w moja stronę toczy Ford KA toczy się to ok ale szok za kierą nie ma nikogo i mam rozbity zderzak - Wypowiedz kierowcy Przepraszam zapomniaŁAM zaciągnąć ręczny. Trochę porysowany ale i tak przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ale jutro będzie fajniutko tyle osób poznam :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nas niestety nie będzie, niedziela=serwis auta na szybko a mianowicie próba reanimacji wentylatora klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Milej zabawy Bimmery. Ja niestety dzisiaj odpuszczam, bo przyznam - troche szkoda mi 200km robic na samego najta ale Chetnie dopisze sie na koniec lipca... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No niestety ja też nie dojadę... (dzień ojca ) :beer: Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzięki za spotkanie, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 My rownierz dziekujemy Ten pan z e30 4,4 mogl by przedstawic fure. Dzwiek czysta poezja:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) nio ja juz tez w domciu, dzięki za spotkanie ifajnie było poznać osobiście:lol: pare fotek co w między czasie zrobiłem:lol: pozdro do następnego a i na koniec piękna fela i pięny motor:-P [/url] Edytowane 24 Czerwca 2012 przez DUCHU 77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja już też w domu , dzięki za spotkanko , pogaduchy, fajnie też, że pomogłem w podjęcu decyzji co do kupna fury państwu Energy-tycznm :lol: do następnego bmw_1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spalony sloncem, odurzony dzwiekiem 4.4 dotarlem do domu. Dzieki za udanego spota i do nastepnego. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 I my również dziękujemy za spota, myślę ze następny za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Podziękowania dla Wszystkich, wiele twarzy, wiele ciekawych informacji.Szkoda,że niektórzy zmyli się szybciej... Pozdrowionka i czekam na następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzieki wielkie za spotkanie oby częsciej . Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzieki za spotkanko:) Miło było poznac nowe twarze:) Krzyś wybiegał się, był w swoim żywiole - padł spac Pozdrawiam i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Krzyś wybiegał się, był w swoim żywiole - padł spac heh dzielnie biegał z tatusiem po całym parkingu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Również dziękuję za miłe spotkanie i do następnego szkoda że nie w Nysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 dziękuje Wszytkim że mnie mile przyjeliście jadąc tam myślałem, że 30min max i sie zwine bo nikt nie będzie chciał zemną gadać ale naszczęście sie mile zaskoczyłem pozdrawiam i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 My dzisiaj z przebojami ale dotarliśmy niezawodną BMWCorsą :4: Miło było spotkać "po latach" Duchu 77 no i Tajsonix też się zjawił oby częściej :drunk:Do następnego :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 My tez dzieki za spotkanko,jak zawsze fajnie. Miło było poznac nowe osoby. Bastars dzieki za przejazdzke.kuogkuogkuog Do nastepnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bastars dzieki za przejazdzke. a prońcie bardzo :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzięki, byłem pierwszy raz i miło było poznać. To do następnego. bmw_2 A na koniec dodaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja też dziekuje za spotkanie.. Szkoda ze szybciej musialem uciekac lataliscie tymi gokardami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A jakoś nikt się nie zebrał , lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 z tego co widziałem to chyba nikt nie poszedł na gokardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi