Gość staszek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja jutro dam znać czy dam radę ale myślę ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 A wiadomo na którym parkingu dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 dokładna informacja jeszcze się pojawi jak będzie bliżej spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz 20. Paweł & Karolcia & Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz 20. Paweł & Karolcia & Zuzia 21. Livin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 umnie lipa w powracam za miedze w ta niedziele ale udanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ok z racji tego że kilka osób jest chętnych na luźną jazdę na gokartach , robimy spota od razu na bielanach około godziny 16:00 obok Burger Kinga (tam gdzie zwykle) poprawiłem już info na początku tematu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 umnie lipa w powracam za miedze w ta niedziele ale udanego[/QU happy_bmw OTE] Śliwa dawaj na bielanyhappy_bmw za miedze pojedziesz w nocy dawno ciebie nie było na spocieuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Śliwa dawaj na bielany za miedze pojedziesz w nocy dawno ciebie nie było na spocie x2 Kolego Śliwa dawaj dawaj, nawet będziesz mił po drodze po spocie na A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja bym podjechal ale nie jade swoim autem teraz i kierowca chce wyjechac wlasnie z rana ale odbijemy pozdro dla wszystkich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Myslalem, ze wpadne, ale przeciez ja teraz musze zaproszenia rozwozic, a niestety wszystkie ida w przeciwna strone mam nadzieje, ze uda mi sie wpasc na Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz 20. Paweł & Karolcia & Zuzia 21. Livin 22. Kosa lub Kosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Będe u młodej to na pewno wpadnę bmw_1 Jeszcze mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 ja bym podjechal ale nie jade swoim autem teraz i kierowca chce wyjechac wlasnie z rana ale odbijemy pozdro dla wszystkich:( Odbijemy odbijemy nie ma lypy A KIEDY ZMÓW ZAWITASZ DO KRAJU NACH POLEN:4::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Czytam, czytam i doczytać nie mogę...czy będziemy grilować(jeżeli pogoda pozwoli)i brać jakąś kiełbachę itp?Bo może nie wszyscy będą chcieli gokardami pociskać? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Za bardzo nie ma miejsca na Bielanach na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Czytam, czytam i doczytać nie mogę...czy będziemy grilować(jeżeli pogoda pozwoli)i brać jakąś kiełbachę itp?Bo może nie wszyscy będą chcieli gokardami pociskać? :twisted: Nie wiem co na to ochrona , ale możesz spróbować pogrilować ... do odważnych świat należy :grill: A w razie W gdybyś mimo wszystko nie grilował to w odległościach 100 metrów masz Pizza Hut , McDonald , Burger King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 w sierpniu na dwa tygodnie bym chcial ale okaze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz 20. Paweł & Karolcia & Zuzia 21. Livin 22. Kosa lub Kosy 23. Wojtas_wrock (na 99%) Czy ktoś z uczestników będzie miał może ze sobą kompa i podłączy moj bolid żedy sprawdzić ewentualne błędy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 w sierpniu na dwa tygodnie bym chcial ale okaze sie Sliwa napisz wcześniej kiedy będziesz to zrobi się najta dla Ciebie specjalnie:) tak jak dla tomskiego:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Lista : 1.Mordulec & Pola 2. Jaro 3. Nobody 4. Dzechor 5. Domingez + Monika 6. Boruta 7. Foresty 8. Piotr 9. Sebo 10. BASTARS 11. sagui 12.CzAkSs 13. chiccoo und Monika (jak dobrze pójdzie) 14. Energy i Basia 15. Patryk_85 16. Kaczmar- wstępnie tak i bliżej mi do magnolii heh 17. SoulRea - wolał bym Bielany 18. sliwa nie moge skopiowac albo niewiem jak 19. barfiz 20. Paweł & Karolcia & Zuzia 21. Livin 22. Kosa lub Kosy 23. Wojtas_wrock (na 99%) 24. DUCHU 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Może i mnie ktoś do 15 dobudzi kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Będzie ktoś z Lubina na spocie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 okejos dyziu mysle ze nastepnym razem juz dostosuje sie bende sledzil temat spotow i postaram sie tak zjezdzac zeby sie pojawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi